Jun 21, 2013

Incepe o neagra noapte a cutitelor lungi in PNL Brasov

Alegerile pentru sefia PNL Brasov, care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, s-au desfasurat intr-o atmosfera de paranoia si teroare absolut socanta. Marturiile participantilor sunt incredibile. Iar acum, dupa ce si-a asigurat un nou mandat, Matusalem Cancescu trece la casapirea celor care au indraznit sa i se opuna.

Liberalii normali l-a cap s-au declarat ingroziti de ce au putut sa vada. Cancescu si-a pus oamenii de incredere sa-i fileze indeaproape pe delegati, sa urmareasca cu cine vorbesc si mai ales cum au de gand sa voteze. "A fost marcaj de om la om", a povestit un membru PNL. Dar asta-i cea mai putin nebuneasca situatie.

Oamenii lui Cancescu nu s-au folosit numai de dotarile din natura, ochi si urechi, ci si de tehnica ajutatoare. In sala s-au aflat microfoane ascunse, ba mai mult unii delegati si lideri ai filialei au fost filmati cu camere de luat vederi ascunse. Halucinant.

Presa a fost data afara pentru ca tot acel spectacol delirant sa nu transpara public. Masura i-a facut pana si pe pesedisti sa-si faca cruce.


Acum, dupa ce s-a vazut reales, Matusalem Cancescu a trecut la reglarea conturilor. Printre cei care l-au sustinut pe Catalin Munteanu, contracandidatul lui Aristotel, se numara liderul organizatiei municipale, Adrian Atomei, deputatul Mihai Dontu si secretarul de stat Valentin Soneriu. Viata lor politica a devenit extrem de complicata incepand cu aceasta saptamana. Aristotel nu se va lasa pana nu-i va epura pe toti care i s-au opus.

Senatorul Sebastian Grapa a iesit deja si a cerut dizolvarea organizatiei conduse de Atomei, care a fost reales de nici o luna. In interpretarea grupului Cancescu, depunerea unei candidaturi in cadrul unui proces democratic de selectie echivaleaza cu un "puci".

Atmosfera in PNL Brasov a devenit irespirabila. Cum bine ii sta unei organizatii staliniste, au inceput sa curga si delaratiile fierbinti de adeziune si profund respecta fata de ilustrul conducator.


PNL Brasov a ajuns captiv obsesiei paranoice de control total a fesenistului Cancescu. Va urma probabil cea mai neagra perioada din istoria acestei organizatii.

Foto: Razvan Boaca

5 comments:

  1. Anonymous11:36 AM

    Iar scrieti local despre nimic? Degeaba, degeaba, degeaba, nu vedeti ca va zbatei de 7 ani si nu castigati nici macar o repriza, necum meciul? Nu aveti strategie, va santajati subtil la nivel local, va aratati scheletii unii altora si atat. Micile foloase din duioasa provincie...ha-ha-ha-ha-ha...de aia o sa ramaneti mici, insignifianti. GO HARD, OR GO HOME!!!! OR JUST GO HOME... Nu vedeti ca astia joaca la rupere si rup orice tot timpul? De aia castiga. Si vor castiga mereu. GO HARD, OR GO HOME!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe aici, pe BrasovNews, nimeni nu santajeaza pe nimeni, iar ofertele financiare de imprietenire nu numai ca au fost refuzate dar au si fost facute publice.

      Nu se arata niciun schelet, BrasovNews este un dictionar de personaje si un jurnal al unei epoci la al carei apus poate ca vom avea o modesta contributie

      Delete
  2. Anonymous12:49 PM

    E perfecta precizarea "dictionar de personaje si jurnal al unei epoci", in sensul clarificarii dorintelor si statutului acestui blog. Nimic negativ, desigur, insa foarte folositor cititorilor,cel putin unora, adica mie, de exemplu. Deci aveti o activitate descriptiva, ceea ce implica observatie, analiza si sinteza, insa nu si lupta. Ceea ce vine in contradictie cu niste dorinte exprimate in "campania" impotriva lu' "Noni", unde reiesea o dorinta combativa, nematerializata insa timp de iata, 7 ani. Dar, vorba lunga, saracia omului.So long...(by the way, it's too long already)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha, deci cand dezvalui lucrurile astea nu este atitudine combativa :) Acum sapte ani nimeni nu stia de Paraschiv, se camuflase bine, acum este o celebritate locala.

      Ne indepartam de subiectul articolului, poate sunt oameni care vor sa povesteasca cum s-a reales Matusalem. Pentru alte detalii putem discuta pe mail sau la posturile dedicate securistului.

      Delete
  3. Anonymous11:28 AM

    DIN CATE AM OBSERVAT " GASCA " LUI ATOMEI ESTE FORMATA DIN SEMIANALFABETI SI FRUSTRATI, POATE CA IN TOT RAUL ESTE SI UN BINE.

    ReplyDelete