Aug 29, 2007

Brasoveni, vi se pregateste ceva!

O noua manie zguduie capetele creatoare ale gospodarilor pedisti de pe intreg cuprinsul patriei. Fantana muzicala cu lasere. Primul a fost lovit Antonie Solomon, primarul fost pesedist din Craiova. In buricul targului, piata centrala a Craiovei, oltenii fura uimiti sa descopere o ciudatenie care improasca apa, canta si mai are si lumini colorate (http://www.fantanamuzicala.ro/). Bugetul local fu secatuit de un mizilic de 1,5 milioane RON. Iar oltenii ramasera ca mai sus, adica furati.



Primarul Clujului, seful de partid pedist al lui Solomon se cade sa ramana mai prejos? Io-te mai jos cu ce proiect de infrumusetare a pietei Avram Iancu din centrul Clujului vine Boc. Spre oroarea arhitectilor Clujului. Seamana? Chiar este fantana muzicala. Si cat costa? Ceva mai ieftin ca la olteni, doara n-o fi mult 1,4 milioane RON.


Dar avem si noi, la Brasov, un primar gospodar. Tot de la PD. Care, cu prilejul inaugurarii fantanii refacute de langa Casa Armatei, a declarat ca se va ocupa si de fantana din Piata Sfatului, care este cam comunista. Oare ce ar putea sa-i faca pentru a arata mai modern?

8 comments:

  1. Anonymous9:24 AM

    Pai asta nu e totul... in Craiova fusera dati chiar 10 mil eur pe fantanile din oras
    http://www.fantanamuzicala.ro/2007/06/04/avem-centru-european.html
    Si acum au centru european :)) locuit insa de papuasi nesimtzitzi, ce nu pot pastra valorile lor nici macar 1 zi. Sa faca o proba: sa le lase nepazite 1 noapte :))

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:10 AM

    Iata niste observatii pe care le fac pe probv.blogspot.com, ce se repeta si in cazul clujului, apropos de edili care nu sint de pe locul cu pricina si asadar pricinuiesc schimbari neavenite orasului lor.
    http://www.hotnews.ro/articol_82486-Campania-Mindbomb-pentru-salubrizarea-estetica-a-Clujului-a-esuat.htm
    "Arhitectul clujean Sorin Albacan a declarat pentru HotNews.ro ca principala problema o reprezinta faptul ca nici un primar de pana acum nu a fost clujean si ca atare nu simte nimic pentru oras, necum pentru valorile estetice ale orasului. In plus, sustine arh. Albacan, ceea ce ii lipseste la aceasta data Primariei este tocmai un plan de dezvoltare locala."

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:19 AM

    Daca te uiti pe listele de partid ale PD nu vezi decat fosti muncitori, maistri, studenti neexperimentati in viata dar "cu vointa", etc. Foarte rar mai apare cate un doctor, arhitect, profesor, inginer, si alti asemenea. Deci ce sa scoti din muncitori? Doar niste gospodari, nu? Ce sa asteptam de la ei? Hei-rup-uri populiste care lasa fara vlaga bugete locale exact dupa ce nu mai sint in fata. Mi se pare normal sa ai si fantani in oras dar nu e nevoie sa cante si sa ne lumineze "viitorul european" in asa hal. Sint super kitch-ioase, numai daca te uiti la foto din Craiova si vezi pe fundal niste blocuri nevopsite in antagonism cu cele cateva cladiri vechi ramase in preajma. Un kitch mai mare nu puteau face. Inteleg ca muncitorii din PD vor sa faca mai nou infrastuctura (e singurul lucru pe care-l pot face) dar sa ne lase cu arhitectura si bunul lor gust...

    ReplyDelete
  4. ce distractie e aici la dumneavoastra cu fintinile. salutari din nyc.
    www.ellaveres.com

    ReplyDelete
  5. Anonymous7:57 PM

    Nu ne plictisim nicio clipa. Altfel, cum e vremea in nyc?

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:32 PM

    hei anonymous: vremea in nyc: gray and sad. there is a mound of
    artificial snow by the lake in grand central. people are shopping,
    shopping.

    ReplyDelete
  7. Anonymous4:18 AM

    Si aici e gray, si aici e sad, shopping gramada, dar zapada e naturala:)

    ReplyDelete
  8. Anonymous9:42 PM

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete