Jul 16, 2009

Un brasovean este cel mai tare web advertiser din lume

Brasoveanul Raul Mandru a luat "Leul de Aur" la Festivalul International de Advertising de la Cannes. Proiectul sau este un site prin care utilizatorii sunt stimulati sa doneze pentru ajutarea copiilor aflati in saracie. Site-ul brasoveanului a avut pana acum sute de mii de accesari din intreaga lume.

Raul Mandru are 25 de ani si este stabilit in Germania. Nu a uitat de unde a plecat si inca pare bantuit de fantomele trecutului. Urmareste si filmul sau "Identity", traseul unui roman briliant care insista sa tina minte.

Identity from Raul Mandru on Vimeo.

1 comment:

 1. De
  misie din pnl brasov

  Fostul lider al filialei PNG-CD Sacele, devenit in 2008, membru al PNL, Dan Borcea a demisionat zilele trecute din partid, ca urmare a mustrarii primite din partea conducerii filialei liberale. Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, Adrian Maxim, membru in BiroulPolitic al PNL Brasov a declarat: "In urma unor discutii pe care le-am avut cu Dan Borcea, l-am rugat sa-si clarifice situatia, avand in vedere faptul ca se autoproclamase candidat al PNL pentru postul de primar al municipiului
  Citeste despre : Demisie Brasov
  Vizualizari: 28, Ziar / Revista: Transilvania Expres,

  DAN BORCEA SPUNE :

  In urma unor amenintari repetate am fost nevoit sa-mi dau demisia din functiile detinute in org.pnl .Cu Cancescu n-am nimic dar caracterul lui marsav si frica lui fata de Scripcaru m-au determinat sa iau aceasta hotarare .Cum a putut sa-mi promita marele Cancescu seful banilor pe judet luand masa cu el iar Coman ATOP stregandu-l la gura cu servetelul ,ca ma va numi presedintele org.PNL Sacele,candidat la primaria Sacele in 2012,ca-mi va da o fabrica de facut bani asa cum a facut cu Adrian Maxim ,stiti voi treaba aia cu calculatoarele,asa cum a facut cu sociologul Coman marele sondator de opinie de serviciu,asa cum a facut cu Sebastian Grapa seful Fagarasului si terminand cu Lata marele penalist care l-a strans pe Cancescu cu mana la usa dand o mana de ajutor si mumia partidului Ispas, pentru a nu ma accepta in partid ca vezi doamne le aflu interesele meschine si nici vorba de politica .Eu cu asa gunoaie nu pot sa-mi duc promisiunea la bun sfarsit fata de electoratul meu pe plan local .O fi politica "curva " dar astia depasesc orice limita .
  Sedinta PNL:de fiecare data ne adunam la o crasma sa ascultam ce abereaza c'ancescu si ce frica are de Scripcaru ca noaptea doarme cu Scripcaru in gand iar dimineata se trezeste cu el .Daca voi credeti ca aceasta este politica suntem un popor de naivi,eu nu fac compromisuri pentru a ma imbogatii ca intamplator nu ma cheama Claudiu Coman,Adrian Maxim,Sebastian Grapa,Radu Ispas ,Lata(TATA CORADO ) si-l uitasem pe c'ancescu care spunea cu nonsalanta ca are bani de imbraca Brasovul si se mira de ce mai "insista ".
  Ma intreb si eu ca simplu cetatean ,nu avem lege in Romania asta ?au auzit astia vreo data de DNA ?
  Nu sunt suparat dar sunt dezamagit de increderea pe care le-am acordat-o.
  BUCURATI-VA DUSMANILOR CACI CINE RADE LA URMA ,RADE MAI TARZIU ...

  ReplyDelete