Oct 21, 2011

UNPR Brasov este Petrica Hogea SRL

Partidul construit in jurul izmenelor lui Gabriel Oprea (fost "sef al mafiei personale a lui Adrian Nastase") are la Brasov o filiala formata, dupa modelul central, pe langa sosetele unui grangure din mafia locala: Petrica Hogea.

Petrica Hogea, cunoscut ca patron al Duplex '91, a fost condamnat in 2004 la cinci ani de inchisoare pentru ca a tepuit cu 8,7 miliarde de lei Bancorex si Banca Internationala a Religiilor. El nu a stat nici macar o zi dupa gratii, beneficiind de protectia unor importanti lideri politici ai momentului: Vasile Bran, la vremea aceea deputat si presedinte PD Brasov (astazi membru de vaza al PNL), alaturi de Vasile Babiuc, fost ministru al apararii, ambii fiind nasi de cununie ai afaceristului. Dat in urmarire generala, Politia Brasov s-a facut ca-l cauta timp de mai bine de doi ani de zile, pana ce Petrica Hogea a obtinut un certificat medical care spune ca nu poate fi incarcerat. Pe langa mai multe afaceri, Hogea este si posesorul cotidianului "Buna Ziua, Brasov".

Ramas cu o feblete pentru ministrii apararii, Hogea s-a implicat puternic in sustinerea filialei de izmenari a UNPR de la Brasov. Cu riscul de a ramane fara lustru la pantofi, el si-a detasat omul de casa pentru a se ocupa de strategia si constructia UNPR Brasov. Presedintele organizatiei municipale a partidului este Ovidiu Fodor, om bun la toate de peste zece ani prin firmele lui Hogea, printre altele si fost director al "BZB".

De asemenea, un alt tovaras de incredere al lui Petrica, ce si-a dovedit fidelitatea in momentele grele, a devenit vicepresedinte al filialei, basca functii de conducere la nivel central. Este vorba despre Constantin Arisanu, fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov pe vremea cand organele nu reuseau nicicum sa-l gaseasca pe condamnatul Hogea Petrica. Arisanu a iesit din functia de sef direct la pensie, dupa jaful sangeros de la casa de schimb valutar, din 2009, in care a fost impuscat brasoveanul Gheorghe Lala.

Astea sunt aspectele oculte ale implicarii lui Hogea. Cele la vedere si, ca atare, mult mai placute tocmai urmeaza sa se intample. La hotelul lui Petrica, Ramada (iesirea din Brasov, spre Predeal), UNPR Brasov va organiza o manifestare in care locul izmenelor va fi luat de chiloti, in cadrul concursului Miss Corona 2011. Pentru alte dedesubturi, reveniti aici.

6 comments:

  1. Anonymous7:43 PM

    Ar merita sa amintim si tzepele de peste 500.000 de euro pe care Petrica le-a dat celor mai importanti furnizori de materiale si instalatii care au livrat marfa pentru constructia hotelului Ramada. Manevra a constat in derularea intregii aprovizionari prin compania Lucpet Construct, controlata de Hogea. la finalul lucrarilor, Lucpet Construct, firma care nu avea niciun fel de patrimoniu, a uitat sa achite facturile furnizorilor si, evident, a intrat in faliment, ca si multe alte societati folosite de Hogea pentru a da tzepe.

    ReplyDelete
  2. Meeerge treaba pentru Petrica: politisti are, ziar are, partid la guvernare are, cu asa imunitate numai prostii n-ar trage tepe.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:50 PM

    E, vedeti cum sunteti voi ticalosi ? Provocare: scoate-ti la iveala o tzapa facuta de Arisanu. Sau o spaga luata de el vre-o data... Asocieri d-astea (Arisanu-Hogea) gasesc cu miile in celelalte partide... Papagalilor !.. A fost in politie 30 de ani NUMAI in functii de conducere. Asta inseamna ca toti infractorii timp de 30 de ani au o legatura cu el ?
    Hai, banati-mi comentu' !

    ReplyDelete
  4. Daca era un politist atat de extraordinar, cum se face ca nu l-a gasit pe Hogea cand era dat in urmarire nationala, desi toti grangurii Brasovului se vedeau cu el? Si cum se face ca s-a gandit sa reprezinte un partid controlat de un infractor?

    ReplyDelete
  5. Anonymous8:49 PM

    eu am vrut informatii despre ovidiu fodor iar voi imi povestiti de hogea!?sunteti varza baaaaaaaaaaa!iar ptr ala care cica le stie pe toate,ar fi bine sa-si duca oftica si refularile in alta parte daca vrea sa faca treaba buna!

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:15 PM

    Mai nou se ocupa de constructii drumuri in judetul Tulcea.
    Iar unul din sedii e taman pe b-dul mircea eliade in Bucuresti foarte aproape de b-dul primaverii. material de documentare e garla iar subiectul e ofertant.

    ReplyDelete