Nov 17, 2011

Masini de milionar PDL

Ion Marcu este consilier judetean PDL si unul dintre bogatasii Brasovului. Detine Marc Telecom, actiuni la "Transilvania Expres", catralioane de case si niste masini de care n-a auzit nimeni. De exemplu, anul trecut, si-a consemnat in declaratia de avere aceasta marca necunoscuta muritorilor de rand.
Dupa ce i-a terminat pe toti de invidie, Marcu mai trage o aroganta si anul asta, trecandu-si un bolid care chiar nu mai seamana cu nimic. Am gasit cu greu niste specialisti in automobile care sa-si dea seama despre ce ar putea fi vorba. Se pare ca este, totusi, o varianta tunata a modelului afisat de Marcu in 2010.

Un asemenea colectionar de raritati nu se intalneste prea des, asa ca specialistii nostri indraznesc sa-i recomande pentru colectia 2012 alte cateva modele unicat: Gip Ranga, Porshe Boxer si Opel Zanfira. De la Sefrolet Curvet ar face bine sa se abtina, nu da bine la alegatori.

2 comments:

  1. Anonymous8:41 PM

    De cand fac banii casa buna cu educatia? Din pacate modelul de parveniti din Romania sunt inculti, agramati, tupeisti, aroganti si pot continua cu epitetele dar nu merita specimenele.

    ReplyDelete
  2. Anonymous2:02 PM

    Nea Marcu si-a inceput afacerile sapand santuri in uzina Roman, unde a bagat telefonie interna. Acolo a ramas si cu studiile, la faza de tarnacop si lopata. Tupeul, insa, este de academician. Dar de ce ne miram, este un demn coleg al celorlalti entelectuali din pedeleu, alde Kraila, Scripi, Danu, Prostolachi si Neculaie. Din acest think tank lipsesc, temporar dusi cu treburi pe la alte partide, Vasilica Bran si Emil Nita Piulita.

    ReplyDelete