Nov 19, 2011

Scripcaru - fals in declaratia de avere

Primarul Brasovului, George Scripcaru, minte sistematic, an de an, in privinta proprietatilor pe care le detine. Scripcaru a completat in fals toate declaratiile de avere depuse la ANI pe ultimii trei ani. El sustine sub semnatura ca singura proprietate detinuta este casa de 350 de metri patrati din Scheii Brasovului. Nimic despre un eventual teren.
Insa, Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare il contrazice flagrant. Scripcaru figureaza in evidente ca proprietar al unui teren de peste 1.000 de metri patrati, pe care l-a folosit pentru a garanta doua credite la Banca Carpatica. Click pentru a mari.
Valoarea terenului ascuns de primarul Brasovului se ridica la peste 100.000 de euro, conform preturilor actuale de pe piata imobiliara.

2 comments:

  1. Anonymous10:22 AM

    Aici nu ai dreptate, terenul apartine de casa din Schei si nu poate fi folosit decat ca gradina, nu are nicio valoare pe piata imobiliara, cunosc foarte bine zona.
    Trebuie intrebat insa Jorjel de proprietatile mult iubitei sale surori, care se dovedeste un genoiu al afacerilor, precum si de cele ale locotenentilor si amantei Cristinutza.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:49 AM

    Dar de firma Purline care pune flori de peste 1,5 milioane de euro pe an nu-l intreaba nimeni? Ca asta este una dintre afacerile care nu sunt in criza.

    ReplyDelete