Jun 9, 2012

O campanie penibila, care se incheie infantil

Stiti care a fost povestea reala a hacuirii bannerelor? Intai si le-au taiat cei de la USL, la ideea genialilor strategi din PNL, pentru a se victimiza si provoca un vot anti-PDL. Pusi cumva in ofsaid, genialii si mai straluciti de la PDL au hotarat si ei sa-si taie bannerele, aruncand inapoi vina asupra USL. Asa a decurs cea mai importanta dezbatere electorala din Brasov, unica prin abordarea taioasa in intreaga tara.



De final, treaba nu putea fi altfel decat intr-o cheie la fel de stupida. Miscari de substituire a identitatii, menite sa manipuleze electoratul adversarului, dar facute atat de prost incat si un copil cu capacitate intelectuala redusa ar realiza mistificarea.

PDL a pus in circulatie un email atribuit lui Cancescu, prin care solicita liberalilor sa nu voteze cu Leonte, ca sa-i infurie pe aia de la PSD care oricum voteaza cu Tucunel.  Asa, poate se enerveaza ca sunt luati de prosti si mai bine stau acasa.

Campioni indiscutabili sunt, insa, cei de la USL. Au lipit stickere pe masini, ca fiind din partea PDL. "Sa traiti bine", pus acolo ca sa-i scota din minti si mai tare pe proprietarii masinilor, a tradat de fapt adevaratii autori. Acest mesaj a fost folosit atat de des, in sens ironic si batjocoritor la adresa PDL, de catre cei din USL, incat a devenit o alta semnatura a lor, pe langa propriile lozinci. Iar, din exces de zel, au mai lasat si afise anti PDL, asa ca este destul de clar cine le-a patat parbrizul.



Infantilismele astea denota si capacitatea intelectuala de extraordinara anvergura a celor care le-au aprobat, marii lideri locali Scripcaru si Cancescu.

De asemenea, prin aceste actiuni politice, brasovenii au aflat si ce-i interesa mai mult: modul in care s-au gestionat bugetele  publice ale Primariei si Consiliului Judetean in acesti patru ani (investitii majore in cuttere si stickere), precum si viziunea de dezvoltare a comunitatii (pe verticala si pe latime, ca sa incapa mutrele liderilor locali cat mai mult).

3 comments:

  1. Anonymous9:29 PM

    Noroc ca esti tu destept si te-ai prins

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:39 PM

    Destept, dar...anonim! De ce esti anonim? Stim cu totii de ce!
    La un asemenea nivel de educatie, de moralitate, de harnicie si de responsabilitate, avem EXACT conducatorii pe care ii meritam ! Sa nu ne mai plangem, rezultatul votului va confirma ca TOATE imbecilitatile de mai sus au fost bune. Cei doi raman neclintititi !

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:38 PM

    Vorbele alea a lui Brancusi sunt inca beton si actuale pentru Brasov:V-am lasat saraci si prosti si va gasesc si mai prosti...
    Cred ca singura sansa a Brasovului ramane regionalizarea si sa aiba noroc de o subordonare administrativa fericita,macar un Sibiu sau un Tg Mures...Altfel,Iashovul va fi pe butuci grei!

    ReplyDelete