Jun 29, 2012

Unsuroasa coalitie

O asa evidenta hotomaneala si un asemenea dispret fata de brasoveni, cum au fost astazi la sedinta de Consiliu Local,  mai rar s-au vazut. USL a votat cot la cot cu PDL, dimpreuna cu mascaricii OTV si imaculatii FDGR, plus UDMR, intr-o unanimitate care a ingropat adanc promisiunile vanturate cu numai cateva saptamani in urma.

Ca unse au trecut propunerile de validare ale consilierilor penali Vasile Kraila, Ciprian Chiriches si Gheorghe Tanase. Consilieri declarati incompatibili de catre ANI pentru hotzeli cu bani publici. Au fost validati cu voturile USL, ale vitejilor din PSD si PNL care mai acum vreo doua saptamani isi rupeau gura de la atata strigat impotriva "hotilor de la PDL". Au avut ocazia sa scape Brasovul de trei "hoti", iar ei i-au votat sa le fie colegi, sa ne conduca in continuare.

Ca unse au alunecat in uitare principiile lui Catalin Leonte si deciziile anterioare ale USL care interziceau colaborarea cu PDL. Pentru ca PDL nu ar fi votat viceprimarii USL fara ceva la schimb.

Ca unsa a mers intelegerea cu pacalicii locali ai partidului OTV, in fapt niste anexe pentru bunul mers al afacerilor infractorului cu cazier Petrica Hogea. Dincolo de asta, "City-manager al Brasovului este unul de la Dan Diaconescu", iata un foarte dureros oximoron. Votantii PPDD si George Scripcaru gasesc definitia aici.

Iar in continuarea programului, puteti urmari un cadru care ii va unge pe suflet pe toti sustinatorii PSD si PDL care s-au scuipat naiv si cu inversunare prin maidanele orasului si ale internetului. Un tete-a-tete  cald si prietenesc, de la sedinta de azi, intre interlopul PSD Ghirda si penalul PDL Chiriches. O imagine simbol a unanimitatii slinoase si monstruoase ce ne-a acaparat orasul.


Foto: newsbv.ro

15 comments:

  1. Anonymous9:41 PM

    Nimic nou sub soare! Cu observatia ca aceasta omleta de managent municipal pare un fel de paravan in spatele caruia cei care au batut palma si-au rezervat dreptul absolut de a-si da in mod profesionist la gioale imediat dupa ce se va clarifica cine e barosan la capitala sau la Cotroceni dupa alegerile alea serioase...
    Oricum,paleta de culori United Colors of Benetton a alora care taie tortul local este mai larga ca pana acum!Chestie care cred ca este in masura sa incurajeze coruptia brasoveana taman acum cand coana Justitzika da semne de independenta si seriozitate!Ceea ce pentru unii cred ca va fi nasol de nasol mai repede decat cred ei!Am zis!

    ReplyDelete
  2. Ah, clar ca tortul local nu mai este rezervat exclusiv lui Butuza... acolo se vor baga si niste manute pofticioase de la PNL, PSD-ul a mai prins ceva firimituri... unanimitatea asta are si ea costurile ei

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:29 AM

    Draga BrasovNews ( cred ca e printre ultimele dati cand o sa ma abtin sa nu-ti dezvalui numele complet)te informez ca Gheorghe Tanase nu este consilier local. Informeaza-te cum ar trebui daca vrei sa ramai cat de cat exact ca si pana acum, desi si ultimul articol ( inaintea acestuia) a fost scris la calceama.
    Sper sa redevi serios si obiectiv cum erai pana acum o peroada. Andrei Moga

    ReplyDelete
  4. Draga Andrei Moga, o sa-ti trimit de acum inainte articolele in avans, pentru a primi aprobarea ta.

    Pe langa nume, te rog sa dezvalui si adresa, sa nu faci treaba de mantuiala

    ReplyDelete
  5. Anonymous6:48 AM

    Nu trebuie sa fi ironic totusi. In general iti apreciez articolele, doar atat am cerut daca e cu putinta: informatia corecta si nu scrieri la cacealma ( nu cum am scris mai sus, gresit de altfel, "calceama"). Dar ramane la latitudinea ta acum ce vrei sa faci. Sunt convins ca nu vei saracii fara un cititor pe viitor. Week-end placut si spor la scris, ca ai ce sa "asterni" dupa sedinta de CL de ieri. Andrei Moga

    ReplyDelete
  6. Ca sa lamurim si treaba cu "cacealmaua": Nu numai aici s-a scris ca PNL a negociat separat si ca n-a aderat la protocolul PSD-PPDD.

    "Contrar unor informaţii care au circulat în ultimele zile despre înţelegeri bătute în cuie, reprezentanţii partidelor încă negociază pentru formarea unei majorităţi în Consiliul Local."

    "Numai că, în timp ce PSD dădea ca sigure înţelegerile şi numirile, cu majoritatea asigurată de PPDD, liberalii au anunţat ieri că, pînă la ora convocării şedinţei, vor continua negocierile şi cu celelalte formaţiuni reprezentate în CL."

    http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=115131

    Iar Gheorghe Tanase cand si unde si-a anuntat retragerea din CL?

    ReplyDelete
  7. Anonymous5:13 PM

    Gheorghe Tanase este pe lista de consilieri locali ai PD-L. Tu ai scris in articolul tau: " Ca unse au trecut propunerile de validare ale consilierilor penali Vasile Kraila, Ciprian Chiriches si Gheorghe Tanase. Consilieri declarati incompatibili de catre ANI pentru hotzeli cu bani publici. Au fost validati cu voturile USL, ale vitejilor din PSD si PNL care mai acum vreo doua saptamani isi rupeau gura de la atata strigat impotriva "hotilor de la PDL". "
    Pana in momentul de fata doar Chiriches a fost validat, Tanase inca nici macar nu a fost propus spre validare pentru ca PD-L are 9 consilieri: Gabor, Tarba, Oprica, Chiriches, Kraila,Mihai Costel, Top Ferghete,Martin Vasile si Ionescu Lucian. Doar in cazul in care Gabor va opta pentru functia de consilier judetean se va propune urmatorul nume de pe lista adica Tanase Gheorghe, asta daca nu va fi sarit de catre George Scripcaru. Andrei Moga

    ReplyDelete
  8. Anonymous5:14 PM

    + Kraila a fost validat.

    ReplyDelete
  9. Anonymous2:25 PM

    E si normal sa fie validati. Conform raportului ANI, acesta-si produce efectele de la ramanerea lui definitiva. In acest caz mai avem de asteptat. Partea buna este ca au o rata de ramanere definitiva de peste 90%. Asa ca nevalidarea domnilor Kraila si chiriches ar fi fost doar un abuz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Era abuz doar daca nu-l validau pe Chiriches pentru ca s-a injurat cu Susanu in campanie. Ce sistem de valori au si astia, faptul ca a facut afaceri cu Primaria pana a devenit incompatibil e OK

      Delete
    2. Anonymous9:46 AM

      Faptul ca a facut afaceri cu Primaria evident ca este o incompatibilitate, cu o singura mentiune insa, sa fie o sentinta ramasa definitiva. Epoca judecatilor in piata publica pe banda rulanta fara a da posibilitatea de aparare a disparut de cateva sute de ani sau poate ca nu...

      Delete
    3. Nu le anuleaza nimeni dreptul celor trei de a contesta verdictul ANI in justitie. Problema era cu atitudinea USL (plus restul), care s-a gandit sa-l invalideze pe Chiriches ptr ca a injurat, iar nu pentru ca a facut afaceri cu Primaria. Prin urmare, nici nu s-a mai pus pb sa aiba vreo pozitie si fata de ceilalti doi. In conditiile in care toata campania si-au axat-o pe "hotii de la PDL".

      Pe scurt: daca a fost posibil sa ceara invalidarea lui Chiriches ptr injuraturi, cu atat mai mult puteau sa o faca ptr ilegalitati. Faptul ca nu au facut-o spune tot.

      Delete
  10. Anonymous9:04 PM

    "O asa evidenta hotomaneala si un asemenea dispret fata de brasoveni, cum au fost astazi la sedinta de Consiliu Local, mai rar s-au vazut. USL a votat cot la cot cu PDL, dimpreuna cu mascaricii OTV si imaculatii FDGR, plus UDMR, intr-o unanimitate care a ingropat adanc promisiunile vanturate cu numai cateva saptamani in urma." Imaculatul Macedonschi se pare ca chiar s-a abtinut (http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=74614)

    ReplyDelete
  11. Anonymous10:27 PM

    ia uite ce termene urgente se dau in cazurile ANI, decat 4 luni. http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=62&d=NjIwMDAwMDAwMDA3NzY2MQ**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu inteleg de ce se mai judeca, trebuia sa-si ceara umil scuze si sa promita ca nu mai face, n-a vazut ca functioneaza?

      Delete