Sep 12, 2012

Forta Limbica a lui Sorin Grigorescu

Limba fara barba cunoscuta in mod oficial sub numele de Sorin Grigorescu s-a strecurat mai nou in chilotii lui Mihai Razvan Ungureanu. Cu o indelungata experienta acumulata cand in boxerii lui Ioan Ghise, cand in izmenele lui George Scripcaru, cand in tanga lui Aristotel Cancescu, cea mai profesionista limba a Brasovului lucreaza acum cu ravna in speranta unor dulci arome parlamentare. Foarte probabil, va ramane, inca o data, doar maro.

Trista alternativa la USL se construieste la Brasov. Marile sperante ale dreptei si ale celor satui de interlopi si analfabeti, Noua Republica si Forta Civica, sunt la fel de obosite precum erau flausatele sustinatorului acestora, Scripcaru, dupa o zi de vara la strung.

Noua Republica este reprezentata de cotofana Gabriela Urse, traseista de prin PNL si PDL, cu afaceri ilegale pe bani publici. Iar Forta Civica se remarca, dupa cum am vazut deja, cu cotarla hamesita Sorin Grigorescu, la fel de traseist, basca bagat pana in limba in manareli cu spatiile comerciale si terenurile orasului.

Orice ai face, de cooperativa acestor paraziti infipti in administratia si politica locala de 20 de ani n-ai cum sa scapi. Si de ar rasari Miscarea Fecioarelor Neintinate si Mamelor Abstinente pentru un Brasov Curat te vei trezi ca sub fardul presedintei se gaseste mustata lui Vasile Kraila.

No comments:

Post a Comment