Jan 17, 2013

Supusii brasoveni multumesc Familiei Scripcaru pentru donatie

Comunitatea brasoveana are un nou drum, multumita generoasei donatii a Familiei Scripcaru. Hrisovul Domnului Scripcaru are numarul 581, din data de 20 decembrie, anul Domnului 2012.

Art. 1. Se acceptă oferta de donaţie a domnului SCRIPCARU EUGEN şi a doamnei SCRIPCARU AURICA, autentificată sub nr. 857 din 31 octombrie 2012, de Biroul Notarului Public Hermeneanu Adriana - Daniela.


Art. 2. Se aprobă trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov şi înscrierea în evidenţele de carte funciară, a terenului având categoria de folosinţă drum, înscris în C.F. nr. 109248 Braşov, nr. cad. 109248, conform ofertei de donaţie nr. 857 din 31 octombrie 2012, a domnului SCRIPCARU EUGEN şi a doamnei SCRIPCARU AURICA, autentificată de Biroul Notarului Public Hermeneanu Adriana - Daniela.


Art. 3. Primarul Municipiului Braşov va asigura ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri.

Supusii brasoveni, cu precadere conducatorii auto, multumesc cu umilinta Familiei Scripcaru pentru actul generos de donatie si mai ales pentru cel responsabil de primire. Recunostinta este cu atat mai mare cu cat a necesitat un efort indelungat, de peste doua mandate, ca drumul sa fie adus de la mare distanta, tocmai din judetul Neamt pana pe meleagurile brasovene.

Hrisovul Familiei Scripcaru se afla inramat AICI.

No comments:

Post a Comment