Jul 29, 2013

TEX vorbeste de Hayssam in casa spanzuratului Kraila

Haios grupajul politic de luni din Transilvania Expres. TEX s-a gandit sa-i intrebe pe cativa politruci locali cum vine treaba cu pesedistul Omar Hayssam, insa, a dracu' lipsa de inspiratie, a omis sa vorbeasca chiar cu cel care il cunoaste foarte bine pe terorist.

Nici nu era foarte greu sa-l gaseasca, din moment ce este chiar unul dintre actionarii ziarului, Vasile Kraila. Relatia lui Kraila cu Hayssam este de notorietate, fiind recunoscuta de Vasile inca de pe vremea in care faceau afaceri impreuna prin PSD. Povestea a fost dezvaluita de Dinu Patriciu imediat dupa fuga lui Hayssam, in 2005.

Vasile Kraila a insistat ca Patriciu sa se intalneasca cu Omar Hayssam, care ar fi avut numeroase contacte si relatii in Sudan. „Vasile Kraila mi-a spus extrem de conspirativ ca vine din partea domnului Fulga. Pentru mine asta nu-i o recomandare", a declarat seful Rompetrol. Dinu Patriciu sustine ca nu a verificat daca Kraila venea intr-adevar din partea lui Gheorghe Fulga, seful SIE. (sursa)

Vasile Kraila (foto), „omul de legatura" , este un om de afaceri cunoscut in Brasov. Este actionar la mai multe publicatii locale, iar in zona sa de interes figureaza si FC Brasov. Insa, cartea lui de vizita ar trebui inceputa cu faptul ca este consiler local din partea PSD in cadrul Primariei Brasov.

Aceeasi filiala in care a activat si Gheorghe Fulga pana in momentul in care a fost promovat de Ion Iliescu in fruntea Serviciului de Informatii Externe. Din capul locului, Vasile Kraila a negat ca ar fi fost implicat in intermedierea unei afaceri pentru Rompetrol in Sudan. „Probabil, domnul Patriciu se inseala. Nu am participat la nici un fel de negocieri de acest fel.

In plus, eu nu m-am implicat in afaceri cu petrol". Cu toate acestea, Vasile Kraila recunoaste ca s-a intalnit cu Dinu Patriciu, insa nu-si mai aminteste cu ce ocazie. Mai mult, Vasile Kraila recunoaste si faptul ca il cunoaste bine pe Omar Hayssam. „Sigur ca il cunosc pe Omar Hayssam. Cu ceva ani in urma, s-a infiintat un fel de liga de prietenie romano-araba.

Hayssam cred ca era un fel de presedinte. Liga a fost infiintata la initiativa lui Dorel Onaca. Insa, nici cu Hayssam n-am facut afaceri. Si chiar daca as fi facut nu vad ce ar fi fost rau in asta". (sursa)Kraila a disparut de ceva vreme din peisaj, fiind trimis baiat de mingi pe langa noul star al aranjamentelor subterane din Brasov, proxenetul Liviu Lupu. Acum, cu revenirea lui Hayssam, probabil ca nici Kraila nu mai doarme prea bine, fiind astfel intr-o stare extrem de neplacuta, aceea de trezie prelungita. De obicei, in astfel de momente, cei suferinzi sunt extrem de iritabili si violenti, de aia i-o fi fost frica subordonatului de la TEX sa-si faca profesionist meseria, asa cum fac de obicei angajatii acestei publicatii :).

No comments:

Post a Comment