Oct 18, 2013

Liviu Lupu: Recunosc ca am intretinut relatii sexuale cu o minora de 12 ani, dar a fost de acord

Cam asa s-ar putea traduce replica proxenetului Liviu Lupu data ANI. El recunoaste ca a facut afaceri cu Primaria, dar aia au fost de acord pentru ca a castigat prin licitatie.

"La anumite licitaţii au participat anumite firme de-ale mele, licitaţii care au fost postate pe SEAP. A fost un mediu concurenţial, în care firmele mele au fost, au licitat cu 2-3 ofertanţi şi au câştigat pentru că au avut preţul cel mai bun." (sursa)


Smecher nevoie mare, Lupu eludeaza exact esenta problemei. El a castigat licitatiile alea din pozitia de consilier local. A luat cu o mana din bugetul Brasovului si cu cealalta si-a bagat banii in firmele proprii. Ceea ce este ilegal si penal.

Cum era de asteptat, Liviu Lupu nu are deloc intentia de a demisiona din Consiliul Local, asa cum au anuntat saptamana trecuta niste publicatii locale. El este in continuare chiar presedinte al Consiliului Local. Nimeni din adunatura aia de alesi care pretind ca ii reprezinta pe brasoveni nu are curaj nici sa respire in fata proxenetului. Cine stie cum intra nevestele in posesia unor anumite inregistrari perverse.


3 comments:

  1. Rusine din partea lui...Si a justitiei care tergiverseaza cazul...Si cati mai sunt ca el...Halal tara, halat legi care nu sepot aplica sau se aplica foarte lent cu posibilitatea ocolirii....

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:40 PM

    Banuiesc ca oricine citeste este ORIPILAT !!!

    ReplyDelete