Jan 19, 2014

Tragedie in PSD Brasov. Prietenii lui Mihai Ghirda, saltati de mascati

Vineri, in urma unei ample operatiuni DIICOT, au fost luati de mascati 20 de interlopi brasoveni care se ocupau de falsificarea cardurilor bancare. Seful lor este Adrian Bourcianu, un binecunoscut prieten si partener de afaceri al sefului organizatiei municipale PSD Brasov, Mihai Ghirda.

Mihai Ghirda are relatii stranse cu gasca de interlopi. Dupa cum BrasovNews a dezvaluit in premiera AICI, Ghirda este asociat in afaceri cu Sorin Bourcianu, fratele lui Adrian Bourcianu. Cei doi sunt parteneri in firma ADB Security SRL.


Fosti bisnitari in Centru in anii '90, Adrian si Sorin Bourcianu sunt figuri ultracunoscute ale lumii interlope brasovene. Seful pesedist a intrat in afaceri cu acesti infractori in 2006, cand era deja consilier local si pe cai mari in partid.

Pe de alta parte, tot Brasovul stie ca Ghirda nu face niciun pas fara acceptul stapanului sau, Constantin Pateu Nita. Fost sofer al lui Pateu, Ghirda era si este folosit in toate afacerile murdare cu care actualul ministru nu doreste sa se asocieze public.


Pe fondul intensificarii luptei cu mafiotii din politica, este foarte posibil ca interlopul Bourcianu sa aiba cate ceva de ciripit si pe la DNA ca sa isi mai reduca pedeapsa. Niste sunci de prin PSD Brasov trebuie ca au intrat in trepidatii.

No comments:

Post a Comment