Oct 6, 2014

Aristotel Cancescu este dupa gratii. Se pregateste Constantin Nita

Vremea guzganilor atotputernici este la apus. Intunericul in care au tinut acest oras timp de peste 20 de ani pentru a sobolani nestingheriti este pe cale sa se destrame. Lumea lor veche construita pe complicitati din vremuri securistice si consolidata cu parteneriate din bani furati de la noi toti este pe cale sa crape.

De peste 8 ani BrasovNews scrie despre pagubele pe care aceste rozatoare lacome si nesatule le-au provocat casei noastre comune, Brasovul. Nu numai ca ne-au devalizat camara, ei si  cu armata lor de gandaci de partid, apoi ne-au erodat fundatia, bunul-simt si civilizatia facute praf pentru ca ei sa se perpetueze, dar ne-au infestat si speranta intr-un viitor demn.

Un viitor in care sa faci presa libera, nu propaganda politica, in care sa te angajezi in institutii publice pe baza de competenta, nu pe carnet de partid, in care sa faci afaceri si sa ai contracte pentru ca esti destept, nu pentru ca dai parandarat sau esti sluga de partid, un viitor in care sa nu-ti fie jena ca esti condus si reprezentat de sobolani.

Intai am fost acuzati ca actionam la comanda vreunui sobolan. Apoi sobolanii au trecut la amenintari. Dupa care au incercat sa ne faca partasi la ospatul lor. Au trecut toate. Nimeni nu credea ca se va schimba ceva, rozatoarele erau multe, unite si puternice. Dar iata ca o buna parte sunt acum ori dupa gratii, ori varate inapoi adanc in gaurile lor.

Dorin Lazar Maior ar trebui sa fie la puscarie, se ascunde. Dan Tartaga este la puscarie. Proxenetul Liviu Lupu se piteste, tot degeaba. Vasile Kraila este tot mai mic. Marius Crivtonencu a disparut de tot. George Scripcaru este disperat, isi cauta protectie la UNPR. Acum marele Aristotel Cancescu isi petrece noaptea dupa gratii. Intunericul si mizeria  in care s-au straduit sa ne tina pe noi ii inghite acum pe ei.

Toti s-au crezut mari si tari, ne-au stapanit si ne-au calcat in picioare in propria noastra casa. In sfarsit a venit deratizarea si ii da afara. A mai ramas unul, mare si urat, care ranjeste galben si ascutit intr-un colt. Nu va scapa.


1 comment:

  1. Esti optimist ( tanar ?). Vremea generatiei I de guzgani. Poate. Guzganii au aparut si s-au inmultit pe fondul milei, neglijentei, neputintei, indiferentei, complicitatii., tolerantei. Deratizarea singura nu va tine prea mult. Va aparea generatia II, dupa care III samd. E nevoie de ceva mai mult decat (doar) deratizare. Nu e doar problema celor care se ascund sau a puilor directi care tot guzgani sunt. E vorba de alterarea fondului genetic, de "guzganizare" in masa noua generatie fiind crescuta in "respectul" banului facut oricum. Dintre ei vor aparea viitorii Tartaga, iar aparatul PSD are destul puiet sa-l inlocuiasca pe Nitza, taia bilete la Costinesti sub domnia lui Faina. Puiet care ca si Nitza la vrema lui este pe cale de a fi "securizat" nic ei nu-si vor da seama cand si cum. Banuuul, brasovene ! Ia mintile celor de la polalele Tampei.

    ReplyDelete