Mar 19, 2007

Promovarea turismului brasovean se intampla decat la Bruxelles

Ei, si o importanta si numeroasa delegatie a Consiliului Judetean a revenit de la Bruxelles cu nemaipomenite succese pe linia promovarii turismului brasovean. Presa locala a reflectat pe larg si elogios deosebitele evenimente care au avut loc si s-au intamplat inspre propasirea aspectului mentionat (http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=33318).

O cetateanca de nationalitate alta decat cea mioritica aude ca Brasovul e ceva misto si vine sa caste gura. Vineri dimineata era in gara cu un pliant luat de la Centrul de Informatii pentru Turisti. Se uita cam stramb in el din cauza ca in tara ei nu se vorbeste romaneste. Pliantul contine o harta a Brasovului si multe reclame la hoteluri, moteluri, alte carciumi. Ok, or fi astia mai saraci dotati, mergem la Casa Sfatului, unde zice-se ca este buric de zona turistica si se afla informatii mai vaste. Nu ne-am inselat, doar ca puteam afla orice despre numeroasele locuri de dormit si de halit, dar nimic despre ce ar fi de vazut. Sute de pliante ale hotelurilor si motelurilor si decat unul cu nelipsita harta locala si in universala deja limba romana. Nu tu cum sa ajungi la Poarta Ecaterina si ce vrea ea, nimic despre Turnul Alb si tot asa. Pana la urma e mai fascinant sa le descoperi de unul singur.

Care va sa zica, fonduri alocate pentru deplasari incluzand aplaudacii presei locale, pentru tot felul de comitete si comitii locale (agentii de dezvoltare, de promovare, de ridichi) pentru ca ravnitul turist strain sa nu afle pe unde Brasovul e cool.

3 comments:

 1. Anonymous2:34 PM

  Nenea brasoveanu', pune mana si mai invata "decat" niste gramatica gunoier al cuvintelor ce esti! Huoo! La cotetz cu voi relicve bashinoase! Pesedei carbo-gazosi! Clavicule constipate...

  "Promovarea turismului brasovean se intampla decat la Bruxelles"

  ReplyDelete
 2. Felicitari, ai inteles perfect, maestru al spiritului care esti

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:40 AM

  Trebuie sa invatam sa criticam atunci cand trebuie criticat ceva si nu oricand si oricum. Autorul primului comentariu se pare ca refuza sa gandeasca, prefera sa "i se dea mura in gura" si el sa zica behehe...

  ReplyDelete