Jun 7, 2007

"Afacerea Cinematograful". Un film de categoria PSD cu final previzibil

"Romania Libera" de azi scrie despre afacerile baietilor destepti cu cinematografele patriei si ale poporului. Care, in marinimoasa lui generozitate, le-a vandut pe doi lei si cui trebuie.


"Cinematograful Cosmos din Brasov s-a dovedit o afacere extrem de profitabila pentru societatea "Pimen" SRL. Dupa trei ani de procese, firma a obtinut binecuvantarea instantei sa cumpere sala in 2005. Pretul: 59.000 de euro. Cam cat costa o garsoniera in zona centrala a Brasovului. Imobilul este situat in cel mai frumos cartier din oras si are o suprafata de 400 de metri patrati. Norocoasa, societatea a dat bani de o garsoniera si si-a cumparat o cladire centrala. Ridicat in anii ’70, cinematograful Cosmos a fost transformat in discoteca "No problem". Firma "Pimen" a reusit sa faca inca o afacere buna cu RomaniaFilm: a inchiriat cinematograful Dacia din Constanta cu 1.048 de euro si l-a subinchiriat altor societati cu 5.000 de euro."


Din vechile cinematografe ale Brasovului, niciunul nu si-a pastrat destinatia initiala. "Astra" a ajuns in labele revolutionarului-infractor si fost deputat pesedist, Dorin Lazar Maior. Acolo functioneaza acum Clubul "Theater". "Modern" a intrat in ghearele lui Mihai Ghirda, om de casa al presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita. A devenit Clubul "Fashion". Ambele tranzactii au avut loc sub glorioasa guvernare pesedista, fiind girate de seful RADEF Brasov, Henter Bela. Revolutionar si pesedist, este si astazi in functie, gestionand numai el stiind ce. Ah, desigur, mai sunt vreo cateva spatii goale, "Patria" si "Popular", care-si cauta destinatar. Dupa reteta deja exersata.

No comments:

Post a Comment