Oct 8, 2008

Cancescu a cumparat "Transilvania Expres"

Cu bani de la Consiliul Judetean, normal, ca doar nu era sa aduca de acasa. Fiul actionarului majoritar de la "Transilvania Expres", miliardarul Marinescu, este miluit de generoasa institutie publica a lui Cancescu cu vreo 30.000 de euro. Asta dupa ce, in timp, l-a supt si pe Scripcaru de inca 100.000 de euro. Platitorii de taxe si impozite sunt foarte fericiti sa contribuie din putinul lor la sprijinirea performantelor sportive ale lui Marius Marinescu, pe langa faptul ca sustin si mediul de afaceri, prin prezervarea averii taticutului.

Ziarul comunitatii brasovene de fraieri si al parintelui smecher apreciaza cum se cuvine altruista pomana si descopera brusc ca pedelistii, alintati pana ieri cu pasiune prin partile dorsale, au niste mutre numai bune de stalcit. I-auzi, ia, ce se zice brusc in "Transilvania Expres": ca pedelistii fac scandal "fara argumente" si ca mai sunt si tampiti pe deasupra, "se opun la vot cand nu e cazul". Ba, baieti jurnalisti, maine-poimaine provocati infarct in masa cu vreun titlu "Socant. Primarul Scripcaru are vila, amanta si mafie personala" sau "Demascare. Scripcaru a mintit ca stie limba romana".

Sa revenim la spagile noastre. Nu chiar demult, niste naivi credeau s-a terminat naibii o data povestea cu milogii Marinescu. Vise, fraiere. Chiar, stiti cum si-a inceput Marinescu cariera de bisnismen? Cu un joc de intrajutorare, o escrocherie de tip "Caritas". Cand l-au prins, moldovenii din Tractorul au vrut sa-i taie capul cu toporul. Li s-a facut mila ca s-a pisat pe el.

4 comments:

 1. Mă, eu vreau o poză cu maşina de concurs a lui Marinescu ăsta. Dacă măcar pe spoiler undeva, mic, cât un bilet de autobuz, e scris CJ Braşov sau Primăria Braşov eu îl iert.

  ReplyDelete
 2. Dupa cum se misca treaba, va scrie insusi Scripcaru. Cu un cui. Pacat ca va fi neinteligibil.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:05 AM

  bah esti nebun? tu vorbesti de Mihai Marinescu ? e baiatul lui Stoica, pe bune ?

  ReplyDelete
 4. bah, mai citeste o data

  ReplyDelete