May 21, 2009

L-au speriat pe Guguleana

Constantin Duguleana, omul desemnat de PSD sa ocupe sefia Fiscului brasovean, a disparut in ceata. El nu s-a prezentat nici macar la mascarada de concurs prin care PSD incearca sa dea o forma legala schimbarilor politice. Si nu mai da nimeni de el, nici chiar seful famigliei pesediste, Costica "Pateu" Nita, ceea ce inseamna ca omu' are un mare tupeu ori e speriat de moarte. Cand o fi aflat de la Pateu si uratii lui ce marsavii financiare trebuie sa acopere si cate manevre cu beneficii ilegale are de executat, trebuie ca l-a luat cu fiori pe la lingurica. Mai bine sta pe Colina lui cu studentimea, in loc sa tina cursuri la facultatea vietii de la Codlea.

1 comment:

 1. Anonymous6:35 PM

  Cinste lui!!!

  Nu stiu cine este autorul acestui articol, dar punctul de vedre este total deplasat.
  Este o mare contradictie in termeni.
  Deci, autorul spune: "are un mare tupeu ori e speriat de moarte", si continua cu presupusele acte de coruptie la care ar fi fost supus daca ar fi acceptat o asemenea functie.
  Este de-a dreptul de admirat dl. Duguleana ca nu s-a prezentat la circoteca organizata de sleahta care-si spune "putere politica", si care au legalizat coruptia in Romania.
  Rezulta ca d-lui Duguleana nu-i este nici teama, si nici nu este speriat de moarte, ci a ales sa-si pastreze coloana vertebrala in pozitie verticala, si nu aplecata in fata infometatilor de la PSD!!!

  CINSTE LUI!
  Mai rar asemenea oameni!
  Toata stima si respectul!
  Pacat ca mesajul lui este interpretat de inculti ca cel care a redactat acest articol.
  Ar trebui ca toata populatia sa boicoteze alegerile, ca toti angajatii sa refuze sa mai lucreze in subordinea unor manageri numiti politic, pe fruntea carora scrie "ratat politic".

  ReplyDelete