Dec 15, 2009

Oooo, dar avem Pateu cu oua!

Zice Costica "Pateu" Nita: Dacă UDMR intră la guvernare alături de PD-L, trebuie să îşi asume acest lucru. Îl vom schimba din funcţie pe Attila Kovacs pentru că nu mi se pare normal ca ei să fie cu noi într-o alianţă, şi, în acelaşi timp, să fie şi cu alţii, doar pentru a fi tot timpul la guvernare. Kovacs este vicepresedinte al Consiliului Judetean, unde majoritatea este livrata de PSD-PNL.
Conform acestei logici transpirate, in momentul in care PDL isi va asigura majoritatea in Parlament, Topaitorul trebuie sa zboare de la presedintia Senatului, laolalta cu toata pesedimea aflata prin functii de conducere in Parlament. Ca sa isi asume opozitia.

Mai mult decat atat. Logicianul cu mustata are si mintea scurta, probabil din cauza ca-i cam putina. Dupa alegerile parlamentare, cand tocmai se constituia frumoasa coalitie de guvernare PSD-PDL, lui Pateu i se parea normal ca PSD sa fie aliat si cu PNL-ul din opozitie, pentru a se afla la putere si in Brasov: La nivel local, noi suntem în opoziţie, înţelegerea cu PDL-ul la nivel central n-are nimic de-a face cu ce e în teritoriu, în fiecare judeţ, declara sofistul cu burta pentru Gandul. Deci atunci mergea, acum nu mai tine. Cine dracu' il tot voteaza pe asta?

1 comment: