Jun 6, 2011

De ce sa refacem cetatea Brasovului?

Ne raspunde domnul Aristotel Cancescu, prezident de Consiliul Judetean si de feleala de partid: ca sa avem pe ce pune afise electorale.
Da mai frumos numele stimabilului pe un monument istoric, cum ar fi Turnul Postavarilor, decat pe vreo tabla ruginita de "afisaj electoral". Ce da urat si ar fi avut parfum de Scheiße pentru vechii locuitori sasi ar fi urmatoarele:

1. alterarea primitiva a muncii lor cu niste flegme galbene

2. utilizarea abuziva a banilor comunitatii in interesul unui anumit partid politic, prin tiparirea bannerelor cu unul dintre simbolurile PNL (culorile galben/albastru), partidul din care face parte stimabilul

3. promovarea nesimtita a unei activitati care intra in fisa postului. Stimabilul are birou in centru, sofer la scara, secretara si salar pentru vopseluri pentru ca a fost angajat de comunitatea brasoveana ca sa refaca si centrul istoric, printre altele. Este ca si cum s-ar trezi el ca pe cladirea proprietate personala "MIX Grup" vine un Manzala, de exemplu, sa puna un banner mare cu "Bai, Surule, observi ce emisiune senzationala fac pentru tine, astept sa-mi maresti renumeratia". N-ar albi stimabilul Cancescu la loc?

Altfel, bannerul ala este usor de dat jos, se tine in niste ate. Se asteapta un patriot local pentru a restabili frumusetea Turnului Postavarilor.

No comments:

Post a Comment