Sep 19, 2011

Se rupe USL si la Brasov

Dupa scandalurile din Iasi, Buzau sau Bacau, caruta hodorogita a USL tinde sa crape si la Brasov. Consilierul judetean PNL, Sebastian Grapa, anunta ca va candida, sanchi, independent la Primaria Brasov. Asta in conditiile in care PNL ar trebui sa-l sustina pe anonimul Catalin Leonte de la PSD pentru primaria Brasovului, conform protocolului USL.

Daca cineva crede ca pe Grapa l-a apucat revolutia si candideaza de capul lui, se insala rau. Ca si cum ar crede ca Aristotel e saten si inca adolescent. Ca si cum ar crede ca Grapa si-a facut milionul de euro pe munca lui, iar nu din biznisurile cu Consiliul Judetean al sefului sau.

Motivele pentru care Cancescu i-a dat viteza lui Grapa spre Primarie pot fi mai multe. De la santajat pesedistii ca sa scoata pozitii de consilieri mai bune pentru apropiatii sai, pana la a-si lua asigurari ca va avea candidat pe mun'cipiu, in caz ca USL crapa definitiv. Oricum, cat timp brasoveanul ramane incantat de filosofia lui "toti fura, asta macar a mai si facut ceva pentru oras", nu-l clinteste nimeni pe Scripcaru din Primarie. Cu atat mai putin dubiosi ca Grapa.

De acum, cu candidatura lui Grapa, intentiile de vot pentru candidatul oficial al USL, Leonte, vor  creste inexorabil spre minus infinit. Deocamdata PSD tace malc. La cat de moale e Pateu de cand sta prin opozitie, Cancescu poate sa faca economie la vopseluri, nu se va trezi ca partenerul ii va scoate peri albi. Cum ar fi sa-i trimita un candidat "independent" la  presedintia Consiliul Judetean.

1 comment:

  1. Chibutul3:46 PM

    Sau poate e doar un raspuns la candidaturile preconizate ale unor mici independenti la fonctia de presedinte al CJ

    ReplyDelete