Nov 21, 2011

Dan Camarzan, cocalar fruntas

Google stie intotdeauna cel mai bine. Primele trei imagini afisate de Google cu milionarul brasovean Dan Camarzan sunt acestea: El insusi; El, sub forma de simbol suprem al cocalarului roman si El, care-si pune iubita "capra" in public (citat, sa avem pardon).
Cand nu pune capra pe cineva, Camarzan sta tzap pe langa oamenii importanti. Cum ar fi in imaginea de mai jos, in care firmele lui au facut un parteneriat cu Primaria pentru a tine ursii la distanta de oras. Cea mai buna solutie gasita pentru a speria salbaticiunile a fost distrugerea unei parti din aria protejata Tampa si ridicarea mastodontului rezidential Tampa Gardens.

Cand nu sta tzap pe langa cineva, Camarzan ranjeste capreste pe langa altcineva. Aici este alaturi de Vasile Kraila, consilier local, vicepresedinte PDL Brasov si actionar "Transilvania Expres". Tot persoana importanta.

Cei care stau pe langa persoane importante sunt la randul lor extrem de importanti. Nu se stie daca au adoptat vreo pozitie speciala pentru a fi in zona puterii, dar cert este ca acest statut trebuie respectat si intretinut. Pentru aceasta, stimati cetateni si alegatori brasoveni, exista sampania de 15.000 de euro sticla.

2 comments:

  1. Anonymous12:22 PM

    Un baiat de baiat care este posesor de Lamborghini si consumator de sampanie de mii de euro in cluburi. Se ocupa cu apararea primarului pe bloguri cand acesta este atacat.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:41 PM

    Bamboo si Camarzan sunt cei mai importanti dealeri de prafuri, pastile si alte substante interesante pe plan local. Daca va uitati in poze la fatza specimenului, se poate vedea ca omul face si sampling, testeaza personal toate produsele. Foarte bine spus in titlu, e un cocalar de top.

    ReplyDelete