Dec 12, 2011

USL, tot mai subreda la Brasov

Proiectul "Solidaritatea Brasoveana", mare mandrie a presedintelui Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, este apreciat de PDL si facut arsice tocmai de catre aliatul din USL, seful PSD Brasov, Constantin Nita.

Faptul ca USL scartaie rau la Brasov a devenit evident cand consilierul judetean PNL Sebastian Grapa a fost pus de Cancescu sa-si anunte candidatura, ca "independent", la Primaria Brasovului. In conditiile in care PNL trebuie sa-l sustina pe cel al USL, pesedistul anonim Catalin Leonte. Gestul penelistilor, indiferent cum ar fi motivat prin strategii electorale smechere, numai act de aliat corect nu poate fi interpretat.

Parea ca pesedistii au inghiti afrontul. Pana azi, cand in presa locala apare reactia lui Pateu fata de proiectul populist al lui Cancescu, cu pomenile si popii. Chiar si pedelistii au considerat ca da mai bine sa nu zica ceva de rau. In schimb, Pateu face praf solidaritatea lui Cancescu:

"Totuşi, nu cred că acest proiect îşi va atinge ţinta. Nu am văzut un studiu de impact prin care să fie estimată valoarea donaţiilor ce urmează a fi colectate sau beneficiile directe asupra persoanelor nevoiaşe, astfel că nu ştiu cât de eficient va fi acest proiect. În ceea ce priveşte costurile, cred că sunt puţin cam mari, iar eficienţa programului e destul de mică" (MyTEX)

Pare destul de limpede ca unitatea USL la Brasov este doar de fatada. Divergentele de acum dintre liderii locali PSD si PNL ascund de fapt un conflict mai acut, ce va lua tot mai mult amploare. Pana la urma, afacerile de succes dintre capii locali ai PSD si PDL sunt mult prea sfidatoare ca sa mai salveze aparentele pentru mult timp.

No comments:

Post a Comment