Aug 1, 2012

Un santaj romanesc la adresa Forumului German

Viceprimarul PSD Razvan Popa stie ceva, dar nu spune. Sa se stie ca el stie. Si ca va spune daca ceilalti insista ca si brasovenii sa stie ce lui nu-i convine. “Tine-ti gura, daca vrei sa tac si eu” - regula de aur care guverneaza politica locala.


Viceprimarul PSD a fost deranjat ca FDGR Brasov a cerut respectarea legii in adoptarea hotararilor din Consiliul Local. Tupeu si nesimtire maxima, unde se cred astia, in Germania? Amanunte AICI.

3 comments:

  1. Nu e nimic ascuns, i-o spune pe faţă că, dacă mai măcăne, nu mai sprijină Primăria sau CJ niciun Oktoberfest sau Scoala Germană (chestie care e făcută într-un parteneriat cu Primăria Braşov).

    Pe scurt, gura coae!

    ReplyDelete
  2. @Eftimie....
    Greşită concluzie...vreau doar să spun că nu poţi face pe imaculatul, dar mâna mânjită o ascuzi în buzunar. Oktoberfestul de anul trecut s-a făcut şi cu bani de la CJ. Anul acesta CJ nu mai alocă bani. Parangheliile "bavareze" de la Olimpia au băgat societatea care administrează baza sportivă în datorii de miliarde la utilităţi...Organizatorii au încasat bani de la comercianţi, dar au "uitat" să-i mai vireze şi către cel care a pus la dispoziţie locaţia.

    Pe scurt, gura ipocriţilor!

    ReplyDelete
  3. Cristi12:05 PM

    Asa, asa, dati-va la oase, ceva bun tot o sa iasa din asta ...

    ReplyDelete