Oct 21, 2012

Sorin Basca e de porc

Aflam cu deosebit interes din emisiunea "Secretele Brasovului" de pe RTT ca e "de porc" sa platesti "doi retarzi" ca sa o huiduie pe Merkel cand ia masa la restaurant in Bucuresti, care "Merkel ia masa si cu Obama".

Exprimarile au fost folosite de un baiat gelat din Bartolomeu care incerca sa-si impresioneze seful de la partid, intelectualul George Scripcaru. Ce-i drept, nu mai este niciun secret, nici macar in Brasov, ca vocabularul folosit pe televiziuni nu rezulta din studiul intens in Biblioteca Academiei Romane, dar, bai, Basca, fratele meu, da-o-n mortii ma-sii, de la tine avea lumea pretentii.

Cu tot cu gelul tau de dupa bariera pareai baiat fin, citit, cu blog, nu ca fraierul ala din fata ta care abia lega doua vorbe despre cum a stat in aceeasi sala cu "Merkel si Barroso, oameni importanti pe care-i vezi doar la televizor". Ce zici, coaie? Ai uitat ca esti filmat si te credeai la sedinta de partid? Hai, ca esti scuzat, ai fost de-a dreptul academician.

PS O informatie utila pentru jurnalistul Basca: Angela Merkel nu se afla la restaurantul in fata caruia huiduiau retarzii, ea a sosit la Bucuresti a doua zi.

No comments:

Post a Comment