Feb 7, 2014

Toti oamenii presedintelui Aristotel

Unul dupa altul, oamenii sustinuti de Aristotel Cancescu pentru a ocupa functii publice isi arata adevaratele competente pentru care au fost promovati: spagi ieftine si minte putina. Retinerea de catre DNA a consilierului judetean Matei Gavril, sef al PNL Sacele, este ultima dintr-un sir, care nu pare a se termina, de valeti ai presedintelui CJ.

Gabriela Ungureanu, nevasta intreprinzatoare

In mai 2013, sefa de la Evidenta Persoanelor Brasov, Gabriela Ungureanu, a fost trimisa in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. Ea a atribuit vreo 7 contracte pentru lucrari la sediul institutiei pe care o conduce tocmai firmei fiului. Printre acestea si un contract de 60.000 de lei pentru instalare de camere video care nici macar nu a fost onorat. Gabriela este distinsa tovarasa de viata si nevasta a consilierului judetean PNL Vasile Ungureanu. Atat el cat si sotia s-au remarcat de-a lungul timpului prin abilitatile extraordinare de a fi pe plac sefului Aristotel.

Adrian, maxim inteligentul

In noiembrie 2013, DNA il retinea pe consilierul judetean PNL Adrian Maxim pentru instigare la fals si instigare la abuz in serviciu. Nu, nu era vorba de contractele cu firma sa de calculatoare pe care se tot straduia sa le vare pe gatul institutiilor locale, ci de o betivaneala la volan care s-a lasat cu comicarii penale. El a convins un medic legist sa-i dea certificat ca are ”fobie la ace” pentru a nu i se lua alcoolemia. Si aceasta capacitate liberala a orasului a facut cariera politica strict in baza abilitatii de a nu iesi din ordinele sefului Aristotel.


Matei Gavril, bani fierbinti prin Licofrig

In februarie 2014 un alt competent din martorii sectei lui Aristotel incape pe mana DNA. Consilierul judetean PNL Matei Gavril a fost retinut pentru ca a dat spaga un BMW X3 sefei de la Protectia Copilului Brasov pentru a obtine contracte la preturi supraevaluate de 2-3 ori. In ciuda numelui si specificului firmei sale, Licofrig, liberalul a reusit sa vanda aparate de produs caldura pana la fript DNA-ul. Gavril este sef al PNL Sacele, baiat de baza al sefului Aristotel.

PNL Brasov are 9 consilieri judeteni, deci o treime din cei pusi de Aristotel cu mana lui pe liste au mari probleme cu legea. Asta in conditiile in care nici PSD, nici PDL sau alt partid reprezentat in CJ nu au nici macar un consilier in aceasta situatie. Asta spune tot despre ce a ajuns PNL Brasov sub conducerea lui Cancescu.

2 comments:

  1. Anonymous2:02 PM

    Albule, probleme bă?

    ReplyDelete
  2. :))) Ce-i baieti, va chinuie iar talentele detectivistice? Mergeti pe la PSD cu textele astea, aia sunt foarte curiosi, pe aici clampaniti degeaba

    ReplyDelete