Apr 20, 2014

Pateu e picat din Luna: USL inca mai exista la Brasov!

Daca in tara exista Republica Ploiesti sau Republica Constanta, unde potentatii locali traiau pana mai ieri dupa propriile legi arbitrare, iata ca a mai rasarit o republica, cea de la Brasov.


Aici timpul a inghetat in loc, Brasovul este in afara realitatii oamenilor normali si traieste dupa alte reguli. Ditamai ministru si vicepresedinte al PSD, Constantin Nita habar nu are ce se intampla in politica romaneasca. El stie ca USL inca exista la Brasov, desi de mai bine de doua luni PNL a intrat in Opozitie. Crin Antonescu il face hot si mincinos pe seful lui din guvern si de la partid, dar la Brasov este amor greu intre pesedisti si liberali.

„Apropierea PNL de PDL nu este de bun augur pentru USL la Brașov, care după cum știți nu s-a rupt în plan local, având în vederea apropierea dintre PNL și PSD", a zis vineri Nita (sursa). Vineri acum, nu vineri din urma cu trei luni.

Dupa modelul sefului sau, Pateu are si el capacitati fantastice de dedublare. La nivel national se injura cu liberalii, iar la nivel local devine cel mai bun prieten al lor. Brasovul nu mai face parte din Romania in care USL s-a facut pulbere, ci dintr-o alta lume existenta numai in mintea hotomana a lui Nita.

Ei, dar lasa ca apare DNA si in curand enclava mafiotizata Brasov va fi readusa in granitele civilizatiei si normalitatii.

No comments:

Post a Comment