Jun 7, 2014

Interlopul Mihai Ghirda de la PSD si-a mai tras un club de noapte. Chiar in Centrul Vechi al Brasovului

Presedintele filialei municipale a PSD Brasov, Mihai Ghirda, are un nou club de noapte in Brasov. Acesta se afla chiar in centrul istoric al Brasovului, la doi pasi de Casa Sfatului.

Clubul se numeste "Il Caminetto" si este acum cea mai mare fitza din viata de noapte a Brasovului. Se afla in gangul de peste drum de Piata Sfatului. Daca reusiti sa treceti de badigarjii cat dulapul de la intrare, o sa-l vedeti pe liderul PSD cum munceste de zor pentru binele pensionarilor, printre multe sticle de bautura si alaturi de imbogatiti locali, prostituate si, desigur, prietenii interlopi. Alti lideri PSD Brasov care se manifesta des noptile pe acolo sunt Sorin Susanu de la Protectia Consumatorului si secretarul de stat Marius Dunca.

Mai jos aveti o imagine relevanta pentru fauna locului, luata chiar de pe pagina de Facebook a clubului: Ghirda (ii puteti recunoaste cu usurinta chelia), mare petrecaret pe langa Gina Pistol si Mielu, un dubios om de afaceri din Bucuresti.
Desigur, Ghirda nu iese in fata ca proprietar al clubului, la inaintare este bagat un alt pesedist. Se numeste Dragos Maraloiu si este vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Brasov. La vedere, Ghirda detine doar clubul Sofa, aflat in incinta fostului cinema Modern. Ce smen a facut ca sa obtina acel spatiu este detaliat aici.

Mai mult, se pare ca seful pesedistilor de noapte din Brasov mai pregateste si alte combinatii. Recent, el s-a retras din comisia Consiliului Local pentru vanzarea spatiilor comerciale din Brasov. Foarte probabil interlopul PSD vrea sa evite un conflict de interese cand va dori sa cumpere si spatiul in care functioneaza acum "Il Caminetto". Si poate multe altele, deja este imparatul vietii de noapte de sub Tampa. Schema de achizitie frauduloasa a spatiilor Brasovului a fost testata deja cu succes.

No comments:

Post a Comment