Nov 9, 2014

Sa stii ca proxenetul Lupu si cocalarul Dunca de la PSD si-au batut joc de bunica ta

Daca printre doamnele in varsta care au scandat astazi in fata Primariei pentru Victor Ponta si PSD se afla bunica ta atunci ar trebui sa ii transmiti urmatoarele lucruri.

Cand se gandeste cu teama ca nepotica ar putea sa o apuce pe cai gresite pentru ca nu isi gaseste de lucru, sa stie ca domnul acela cu parul alb de la PSD abia astepta sa intalneasca astfel de fete pentru a le dezbraca si a le pune la produs la bara. El este domnul care avea locul ala infect de la Trei Alimentare, Club X, unde domni grasi si cu multi bani intrau sa batjocoreasca tinere precum nepotica ei.


Liviu Lupu, fost patron Club X

Cand traverseaza incet si cu frica strada sa stie ca ala din masina mare si luxoasa care o claxoneaza nervos ca ii sta in cale este chiar baiatul asta imbracat dupa ultima moda ce vorbeste in fata camerelor despre necazurile ei. El nu are cum sa stie din BMW X5 cum e sa-ti numeri fiecare banut ca sa-ti ajunga si de medicamente si de paine.


Marius Dunca, cocalar

Bunica ta ar trebui sa stie ca domnul de la PSD o minte ca vin unii si ii taie pensia, el vrea doar ca ai lui de la partid sa fie alesi ca sa-si taie el o felie groasa apoi din banii publici. O minte pe bunica ta ca o sa-i fie bine cu PSD asa cum le mintea si pe fetele alea, cand le trimitea goale in separeu, ca o sa le fie bine cu burtosii aia transpirati.


O parte din contractele lui Liviu Lupu pe bani publici

Bunica ta ar mai trebui sa stie ca baiatul de la PSD o pacaleste cand zice ca numai cu un presedinte ortodox o sa-i creasca pensia. El si-a luat BMW de 100.000 de euro chiar in vremea lui Basescu ala fara de Dumnezeu si nici macar nu a trebuit sa explice de unde a avut banii.


Parcarea de cocalar a lui Marius Dunca

Sa stii ca toate aceste lucruri sunt adevarate, iar daca tu ii spui toate astea bunicii tale poate ca asa vor fi tot mai putini oameni batrani de care PSD sa profite. De care PSD sa-si bata joc speculandu-le fricile si necazurile.Marius Dunca si Liviu Lupu, doi lideri PSD satisfacuti, cu haine mai scumpe decat toate pensiile si ajutoarele sociale, adunate la un loc, ale manifestantilor 

No comments:

Post a Comment