Dec 19, 2006

Obsesia care atarna de viata militianului Nae Iorga: puscaria


O panza pictata flutura ieri prin parlament, de care stateau agatati doi cetateni: un anonim usor agitat (dreapta) si un individ cu burta si mima slugarnica, pe care l-a recunoscut plutonierul Matraguna de la sectia 2 de Politie din Brasov. "Ia uite la nea Nae ce mai tulbura linistea publica. Baaa care va spun eu, asta a ajuns om mare ca meletian destoinic ca el nu mai este".

Senatorul PRM de Brasov, Nicolae Iorga, si-a sustinut ieri seful in actiunea de boicotare a prezentarii Raportului Tismaneanu. Printre motive se afla si lipsa de moralitate atat a autorului (fiu de bolsevic) cat si a celui care prezenta (securist si betivan). Nicolae Iorga, ca fost militian contondent zelos si tata a doi baieti care obisnuiesc sa faca dragoste cu cutitul in mana (http://www.adevarulonline.ro/2002-11-20/Actualitate/odraslele-senatorului-prm-nicolae-iorga-cercetate-pentru-rapirea-unei-tinere_26494.html) sau sa cafteasca ziaristi, era evident cel mai in masura sa protesteze. De la vocatia de pastrator de ordine pana la cea de certati cu legea a odraslelor, iata ca nea Nae nu mai scapa de imaginea puscariei.

Dar el, saracul, a tot vrut. A evitat sa se implice, dar a primit ordin de la seful PRM Brasov, doamna sotie Ligia Iorga. Jurnalistii care l-au ascultat, intr-o noapte euforica a anului 1999, povestind ca el sta la "nebunu" numai ca sa ajunga in parlament, sunt oricand martori ca nea Nae are discernamant.

No comments:

Post a Comment