Dec 6, 2006

Tica, iar dezvolta o spaga mica

Directorul "Transilvania Expres", Stoica "Tica" Enache, a fost numit de catre intravilanul Scripcaru la conducerea Agentiei pentru Dezvoltare Durabila. Dupa vreo cateva genoflexiuni logice se pot trage urmatoarele concluzii:

1. Tica a devenit subordonatul lui Georgica, prin urmare va renunta la sefia "TEX" pentru a nu afecta imaginea ziarului. Dupa cum se stie, "TEX" este un ziar foarte dur cu impostura politica, extrem de critic fata de coruptia locala si aflat mereu in opozitie cu Puterea, de oricare culoare ar fi ea. Mai ales cand pesedista, cand pedista.

2. Tica a devenit colaboratorul lui Georgica, prin urmare da dovada de spirit civic, chiar daca nu agreeaza personajul. Se cunoaste ca a candidat in 2004 la Primarie si a refuzat curajos sa-si indemne cei 7% dintre alegatori sa sustina pentru turul doi un primariabil semianalfabet si marioneta a mafiei pesediste.

3. Tica a devenit seful lui Georgica. Mda, iti place cum suna, bai , Enache, dar putin probabil, din moment ce Scripcaru e stapanul Brasovului.

4. Tica n-are frica. Din pozitia neremunerata de sef, va fi asaltat de spagi si amenintari pentru a favoriza diversi in proiectele lor de afaceri. Cum trecutul il recomanda ca un om onest, care nu a facut niciodata afaceri cu institutiile statului, mai ales cu Primaria, toate acestea vor fi respinse cu demnitate.

5. Tica vrea sa divorteze. Cum Stoica Enache este si se imbraca precum un domn, nu-i poate propune asa ceva sotiei. Prin urmare asteapta ca aceasta sa-i indice un alt drum, pentru ca multiplele si altruistele lui activitati il tin departe de casa.

6. Sase, ca devenim "cel mai frumos si dezvoltat oras din tara".

1 comment:

  1. Anonymous6:12 AM

    Pai lu' Tica i s-a promis functie inca din perioada alegerilor, cand o dat cei 7% lu' Georgica. A trecut timpul si e cazul sa primeasca ciolanul.
    Tica daca e la conducerea Durabilului, atunci toate proiectele de consultanta se vor face in gradina Grozavescu, adica de CSC, tiparul de tipografie, publicitatea de InMedia etc.

    ReplyDelete