Jun 27, 2008

Nita "Pateu" a fost putin mancat

Sau, mai exact, dizolvat. In urma cu putin timp, conducerea centrala a PSD a decis dizolvarea conducerilor filialelor care au obtinut mai putin de 20% la alegerile locale. Printre care straluceste Brasovul, cu al sau miliardar social-democrat Costica "Pateu" Nita. Presedinte al filialei de peste 12 ani! Urmeaza vanzoleala mare printre mafiotii socialisti. Exclusii Toma Dobrogeanu, Iancu Vespasian si fostul senator Ion Seche nu vor sta degeaba. Gheorghe Fulga de mult astepta sa-i manance coliva lui Nita. Se anunta batalie cu dezvaluiri prin presa, dar nu se va schimba mare branza. "Pateu" este inca tare si are un interes gros cat 10 metri de dosare pentru o noua imunitate parlamentara. Asa ca tot el va fi nas, cu vreun papagal pe post de presedinte de filiala.

2 comments:

  1. Anonymous1:48 PM

    Este mai onorant "pateu" decat betiv. Se cunosc amanunte despre chefurile prelungite pe care anumiti formatori de opinie din urbea noastra le fac la ore tarzii si care se lasa cu betii peste masura, fiind locul lor preferat de informare, ca dovada stirile lansate: falsuri, minciuni, inventii ordinare.

    ReplyDelete
  2. Stimate cetatean bine informat si indignat, care sunt numele acestor infami ce fac de rusine nobila tagma jurnalistica? Spuneti-le, sa-i aducem in atentia opiniei publice, ca sa fie infierati cum se cuvine. Societatea noastra nu poate tolera asemenea elemente negative!

    ReplyDelete