Aug 18, 2008

Vorbe grele, de jurnalist moralist: "Hai s-o postim pe Mioara Mantale"

August 2008. Tanarul scriitor Cristian Neagoe trage ponoase pentru ca a avut proasta inspiratie de a se angaja la Institutul Cultural Roman. Fara sa-i fi intrebat pe cei de la trustul de presa Intact. Jigniti, antenistii au facut un efort intelectual deosebit si s-au apucat de citit opera lui Neagoe. Au descoperit paragrafe erotice si au ramas blocati la niste fotografii. Cu sublerul in mana i-au masurat actul artistic si au tras concluzia ca face Romania de ras pe banii nostri si pe meridiane. Antenele au inceput sa zbarnaie. Cu Badin, Badea, Gadea. Ciutacu zbarnaie si el foarte tare. Pe Antena 2, pe Antena 3, pe blogul propriu. Spiritul moralizator al lui Ciutacu arde ca biciul-"dezaxat"! Piatra ciutaceasca striveste -"dement"! Pacatosul Neagoe a fost lapidat. Pentru ca "s-a exhibat in spatiul virtual". Hopaaaa... Exhibare in spatiul virtual? Dar asa ceva parca am mai intalnit. Back in time.


Ianuarie-februarie 2005. Forumul www.andreigheorghe.ro este unul dintre cele mai active comunitati on-line. Un anume user, care semneaza "Jolie25", este hiperactiv. Mai ales in cadrul sectiunii "Sex & the sity", pe care a si obtinut dreptul de a o modera. Desigur, temele abordate de Jolie se refereau la "singuratatea omului de geniu" si framantarile sale. Precum topicul pe care l-a initiat spre dezbatere "Vreau s-o fut pe Mioara Mantale". Fara ca probabil sa simta ceva, Mioara Mantale a fost utilizata de Jolie pentru alimentarea fanteziilor, "sa fut o purie aratoasa, cu aspect de secretara de multinationala" sau in scopuri altruiste, cum ar fi "mai bine hai s-o postim pe mioara...". In uralele galeriei. Tres jolie. Mai ales ca autorul era un fel de scriitor, cam ca Neagoe, dar la jurnal. Mai ocupa si o functie platita din bani publici, tot cam ca Neagoe. Chiar mai importanta, fiind in guvern, consilier al ministrului Seres. Desigur ca v-ati prins, este vorba de redactorul sef al "Jurnalului National", Victor Ciutacu, actual acuzator al poporului si inchizitor de serviciu. Mai jos sunt screenshot-uri din manifestarile viitorului taliban. Click pentru a mari.











Aceste capturi zaceau uitate prin lada de vechituri ale computerului. Probabil ca ar fi ramas astfel pentru totdeauna. Dar ura, rautatea si, mai ales, ipocrizia cu care Ciutacu a lovit in Neagoe le-au scos la iveala. Ca Victor Ciutacu se manifesta atat de "jolie" pot confirma andreanum si nenea cosmos. Daca au chef.

1 comment:

  1. Anonymous7:09 PM

    bun asa. individul se da si evreu cu bunicul omorit de nazisti in romania dupa ce a dat cu antisemitismu-n popor. ce hahalera!

    ReplyDelete