May 28, 2012

Seful PSD Brasov, legaturi cu lumea interlopa. Dovada

BrasovNews a scris de nenumarate ori despre apartenenta la lumea interlopa a presedintelui organizatiei municipale PSD Brasov, Mihai Ghirda. Daca nu ati fost convinsi de aspectul, limbajul si comportamentul de interlop ale lui Ghirda, acum venim si cu dovada legaturilor sale extrem de stranse cu liderii interlopi ai Brasovului.


Bisnitarii

Unii dintre cei mai de temut interlopi ai orasului sunt fratii Bourcianu. Adrian si Sorin Bourcianu s-au afirmat inca din anii '90, fiind printre cei mai duri si mai lipsiti de scrupule bisnitari care faceau trotuarul in fata Modaromului sau a Blanariei din Piata Sfatului. Nu exista brasovean care sa nu-si aminteasca de gorilele arogante si puse pe harta care stapaneau centrul orasului. Scandalagii si batausi de renume, fratii Bourcianu au fost printre figurile principale in razboiul de strada dintre bandele de valutisti care a ingrozit Brasovul si tara intreaga in 1999. Ca orice interlopi care se respecta, au devenit si ei revolutionari, prin asociatia altui interlop, Dorin Lazar Maior.

Intr-un documentar realizat de PRO TV, anul trecut, despre falsii revolutionari, se afirma clar :

Fratii Bourcianu, Adi si Sorin, din valutistii vechi ai Brasovului, au multiple dosare de inselaciune, participanti la scandalul valutistilor contra celor din Noua. Sunt cunoscuti in oras pentru protectia pe care si-au asigurat-o prin cotizatii generoase, inclusiv la politie. Se pare ca au in subordonare o gasca de tineri ce gauresc bancomatele in Occident, din pacate suspiciunile n-au putut fi concretizate in dosare.

Conexiunile

Printre multele firme avute pe mana de Mihai Ghirda se numara si SC ADB Security SRL. Firma apare si in declaratia sa de interese din 2008.


Mihai Ghirda nu a fost singur in aceasta firma, a avut si un asociat, persoana cunoscuta si influenta in anumite medii din Brasov, bun prieten de-al sau. Si acum ajungem la subiect. Partenerul lui Ghirda este nimeni altul decat Sorin Bourcianu, cunostinta noastra de mai sus. Vedeti AICI documentul prin care interlopul Bourcianu ii cedeaza politicianului Ghirda jumatate din firma, urmand ca amandoi sa dezvolte un frumos parteneriat.


Partea faina nu se termina aici. Dupa cum se vede, administrator este un anume Kertesz Zoltan-Sandor. Acesta era prezentat de Ghirda ca "Zoli, fratele meu", amandoi fiind de nedespartit, intr-o perioada. Informatii inca neverificate arata ca Zoli a fost patronul (de fatada, caci fratele era ocupat cu politica) al bordelului Aristocrat, care functiona  in locul actualului club Sofa, tot al lui Ghirda, de la cinema Modern. Ca atare, Lupu si Melinte par sa nu fie singurii proxeneti implicati la nivel inalt in politica brasoveana.

Politicianul

Mihai Ghirda a fost soferul presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita. Calitatile sale deosebite l-au recomandat mai intai ca presedinte al organizatiei de tineret a PSD, iar mai apoi ca sef al organizatiei municipale. A fost ales consilier local in 2008, remarcandu-se cu un tun de 1.000.000 de euro dat bugetului local.  Acum este fruntas al USL, fiind pe locul trei pe lista de candidati a Uniunii pentru Consiliul Local.  Un om care vine puternic din spate.


Foto 1: Razvan Boaca

2 comments:

  1. Anonymous1:14 PM

    Cum naiba a ajuns Brasovul sa fie condus de asemenea specimene, analfabeti, bisnitari, proxeneti? Ce blestem e pe orasul asta? Oriunde te uiti, numai maimutzoi de felul asta. Nu a mai ramas niciun om onest in partidele astea?

    Rusine si astora din presa, care mananca zilnic cu galeata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1:20 PM

      He,he,heeee,cum o fi ajuns? Simplu bace,cu multa truda si implicare...Pai cand Moruzi vroia sa faca ceva luptaciosii lambadieni ii blocau accesul in primarie si nimeni din urbe nu comenta!Pe Ghise l-au facut ani si ani si reactia electoratului de la poalele Tampei a fost ca si-a bagat capul sub Tampa...No bine,mai vrei?

      Delete