May 8, 2012

Vasile Kraila, profesor???

Poate stie cineva, ce materie preda cetateanul cu mustata din figura de mai jos, prezentat ca "profesor" pe lista PDL pentru Consiliul Local Brasov. Pozitia eligibila numarul 7.


Ah, daca nu este indeajuns de sugestiva, poate se stie materia prezentata de Vasile Kraila pe puloverul propriu.


Bine, daca n-ati ghicit, va putem oferi un element ajutator. Vasile Kraila preda cum sa sofezi repetat cu o alcoolemie fara limite, astfel incat sa nu duca la nicio penalitate. Adica sa omori doi oameni in doua accidente diferite, sa scuipi niste politisti intr-o alta imprejurare bahica si sa nu patesti nimic. Dimpotriva, esti ales vicepresedinte al PDL Brasov, presedinte al Consiliului Local si dupa 10 iunie 2012 sa devii o noua speranta si valoare a politicii locale.

PS. Nu va uitati la semnatura din link-uri, informatiile sunt reale.

3 comments:

  1. Anonymous9:16 AM

    Kraila este la fel de profesor ca si Jorjel, au absolvit amandoi aceleasi trei facultati: educatie, fizica si sport. Deci, este profesor de tumbe si flotari.
    Kraila a fost in tinerete un jucator de fotbal destul de talentat la mai multe echipe din Brasov, dar nu a avut performante atat de mari pentru a putea fi considerat profesor.
    In anii 90, Kraila a predat intensiv lectii de limba angleza la seral-nocturn, la scoala particulara "No Problem", unde l-a avut ca invatacel pe un alt mare om politic local, Petrica Hogea. Urcati pe mese, amandoi repetau obsesiv singura propoziţie pe care o cunosc ei in limba pe care o banuiesc a fi a lui Shakespeare:
    "Hei, Teachers, liv zăchiţălău!"

    ReplyDelete
  2. Mă îndoiesc că s-a ascultat vreodată în "No Problem" liv ză chidz ăloun, poate doar "baterie, baterie, foc, foc, foc!"
    În altă ordine de idei, cele trei adevărăciuni din cea de a doua poză sunt parte din tineretul PDL-ist?

    ReplyDelete
  3. Dupa cum e obiceiul in ultima vreme, daca astia trei au fost la PDL cu siguranta ca acum au trecut la PSD. Sau PNL

    ReplyDelete