May 15, 2012

Stil vestimentar, campania primavara-vara 2012

In urma cu doua saptamani, de 1 Mai, pe o scena inconjurata de proletari si pensionari veniti la mici si bere gratis, a putut fi admirat un cuplu de staruri ale elegantei si rafinamentului vestimentar. Aceeasi eleganta si acelasi rafinament, cu mici deosebiri de burta si chelie.


Succesul cuplului a fost ravasitor, nu numai printre spectatorii lesinati de admiratie cu micul in gat. La scurt timp a inceput sa se inregistreze un ciudat si interesant fenomen, numit de cercetatorii locali  "Pateu wannabe".


Stilul "Pateu wannabe" prinde incet, dar sigur. Deja se zvoneste ca un anumit lider politic va renunta la vopsea pentru a-si putea asorta cu si mai mult rafinament gulerul cel alb.

3 comments:

  1. Anonymous9:05 AM

    Nu stiu cine-i individul cu guleras si manecute albe,presupun ca are vreo spalatorie sau vreo agentie de modele si matrimoniale politice...
    Dar sa nu-mi spui ca si acel lider politic de importanta zonala vrea camasutza d-asta de la scoala de panificatie Pateu ca nu te cred! Bine,nenorocirea acestor camasi in Ro este ca au aparut cu ele pe sticla numai oameni de oameni,persoane intre personalitati,Tri Bunul,Fane Spoy Toru,Gh.Irda...

    ReplyDelete
  2. Daca ati ajuns sa va legati de faptul ca oamenii au ajuns imbracati in aceasi camasa sunteti jenanti.... V-ati gandit vreodata ca acei oamenii au si alta treaba decat sa se sune si sa se intrebe ce camasa o sa poarte? Spre deosebire de Scripcaru ei incearca sa faca ceva bun in orasul Brasov!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12:45 PM

      Ai dreptate,mare,mare dreptate! La fel se intampla si prin anii 90 cand era greu sa deosebesti unii politisti de bisnitarii de la Modarom ca ambele categorii se afisau cu sacouri rosii...Si pe vremea aceea oamenii nu se sunau ca erau ocupati cu altele,incercau sa faca ceva bun pentru oras si tara,pentru contribuabili!Nu generalizez dar unele lucruri sar in ochi,altele nu!

      Delete