Nov 1, 2009

Goga Alexandru Silviu este rugat sa treaca pe la casierie

Anuntam pe aceasta cale pe responsabilul financiar al PSD Brasov ca numitul Goga Alexandru Silviu isi indeplineste cu constiinciozitate misiunea de propagandist spamuist. De cateva ore acest blog este bombardat cu mesaje de o inteligenta chinuita, numai bune pentru fi intelese de votantii partidului, incheiate inevitabil si pentru a nu exista alte dubii de mobilizantul "La Brasov Votam Mircea Geoana". Recomandam chiar acordarea unei prime consistente pentru creativitate si initiativa, numitul Goga fiind in stare ca creeze chiar si propriul lui blog:

Ce ar fi daca incepand de maine chiar, poate din urmatoarele minute, de fiecare data cand vorbim cu cineva, pe langa salutul normal si traditional, de gen "Salut!", "Buna!", "Servus!" etc. sa adaugam si locutiunea "Geoana Presedinte!"
Vreau sa tapetam cuvintele astea pe cortexul frontal al fiecarui cetatean roman.

Foarte desteapta si dedicata abordarea, astfel ca-l vom recunoaste lesne pe Goga Alexandru. Ca sa-i facem poza si sa ajutam antropologia in studiul umanoizilor teoretic disparuti inainte de homo sapiens.

12 comments:

  1. A avut şi omul un entuziasm juvenil. Iaca iubeşte Geoană mai mult decât mnioaşca.

    ReplyDelete
  2. Multumesc, multumesc! Intr-adevar uneori exagerez in comentariile mele. Macar am atras atentia nu? @ovidiu ce e "mnioasca".

    ReplyDelete
  3. Pizdă. E un termen din Ardeal, Braşov.

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:35 PM

    Vaiiiii...Ce urat vorbiti in scris in orasul ala care va fi referendumat despre prostitutie...Vaiiiii,ioiiii,brrrrr,mnioasca...

    ReplyDelete
  5. Anonymous11:39 PM

    :))))))))))))

    ReplyDelete
  6. Cum poţi să iubeşti un om a cărui poreclă rimează cu păstârnac?... Bine asta dacă nu cumva îi eşti soţie sau amantă:)

    ReplyDelete
  7. Acest Goga nu este cumva ruda cu Liviu Goga, cel care a fost director la Casa de Cultura a Studentilor si a instalat camere de supraveghere la vestiarele unde se schimbau fetele pentru casting? Ca lui îi placea mnioasca...

    ReplyDelete
  8. Anonymous9:45 AM

    Salut ! Geoană prostănac !

    ReplyDelete
  9. Si pentru asta La Brasov Votam Mircea Geoana!

    ReplyDelete
  10. Elena2:49 AM

    "Geoana presedinte" nu este un salut, ci cel mai scurt banc de actualitate (sa-l inteleaga si el, dar, oricum, nu se prinde). Daca ma gandesc bine, poate fi un salut... conspirativ, intre cei care nu sunt atat de geoana.

    ReplyDelete
  11. Eheeee invidia asta.... LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA !! INVINGEM IMPREUNA

    ReplyDelete
  12. Anonymous12:27 AM

    La facultatea de Drept, unde isi face veacul ca sclav si pupincurist, acest specimen se numeste Hermafroditul...

    ReplyDelete