Nov 2, 2009

De ce a fost Aristotel cam prostanac

Argumentele aduse impotriva aberatiei de referendum initiat de Aristotel Cancescu, detaliate la "Mai avem nevoie si de neuroni", au acum si o baza stiintifica, dincolo de cea logica. Iata ce concluzii au reiesit in urma unui sondaj CURS, realizat in perioada 15-22 octombrie, la comanda EVZ.

Votanţii candidatului liberal Crin Antonescu sunt într-o mai mare măsură (75%) de acord cu opinia că persoanele prinse cu o cantitate foarte mică de droguri pentru consum propriu ar trebui să fie trimise la tratament şi nu la închisoare, cu două procente mai mult decât votanţii lui Traian Băsescu (73%) şi cu zece mai mult decât ce ai lui Mircea Geoană (65%).

61% dintre alegătorii lui Mircea Geoană sunt împotriva legalizării prostituţiei, în timp ce votanţii lui Traian Băsescu şi ai lui Crin Antonescu sunt în egală măsură (52%) de părere că prostituţia nu ar mai trebui să fie pedepsită.

Dintre rezidenţii în mediul urban, 49% susţin aceasta măsură, iar 44% se opun, în vreme ce 7% nu se pronunţă. Previzibil, bărbaţii susţin într-o mai mare măsură decât femeile legalizarea prostituţiei (48% faţă de 41%).

Articolul este aici.

Concluzia este limpede: Referendumul lui Cancescu va aduce la Brasov mai multe voturi pentru Geoana si mai putine pentru Antonescu.

3 comments:

  1. Geoana Presedinte? Bineinteles ca Geoana Presedinte! Multumim Cancescu! Esti pe atat de fraier cat ne face laserul ala verde de pe Tampa din fiecare seara sa credem! aaa...daca va era dor... La Brasov Votam Mircea Geoana!

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:01 AM

    Apropos de primul barbat ala judetului.Liderul PNL a raspuns unei intrebari EVZ apropo de tampreferendumul propus la Brasov ///M.M.: Dar despre referendumul liberalului Căncescu, şeful Consiliului Judeţean Braşov, în legătură cu legalizarea drogurilor şi a prostituţiei ce spuneţi?
    Este de aşezat în aceeaşi galerie cu al domnului Băsescu.///
    Iar despre despre prostitutie,Crin a zis asa in acelasi material ///Poziţia mea, de principiu, în privinţa legalizării prostituţiei este convergentă cu ceea ce, în sondaje, este părerea electoratului liberal. Nu accept un anumit sofism, acela că discuţia despre legalizarea prostituţiei este o discuţie despre înfiinţarea prostituţiei. Prostituţia este o realitate, iar legiferarea ei poate însemna o stăvilire, civilizare a acestui fenomen. Şi BOR, care sigur că n-are cum să aibă o poziţie favorabilă, falsifică puţin discuţia, de parcă cei care vor să legalizeze prostituţia ar vrea să o înfiinţeze. Aş spune, de principiu, „da” pentru legalizarea prostituţiei. În privinţa drogurilor aş spune „nu”. ///
    SURSA http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/874421/Vintu-si-Voiculescu-isi-folosesc-trusturile-pentru-a-influenta-politica
    Bistosh?

    ReplyDelete
  3. LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA !! INVINGEM IMPREUNA

    ReplyDelete