Oct 30, 2009

Mai avem nevoie si de neuroni

1. Prostia de referendum al lui Cancescu o sa aduca la vot o gramada de pustime pentru care "iarba" este foarte cool. O sa vina si numai sa le-o dea la bot babalacilor si mascaricilor ipocriti din politica. Si poate chiar se va legaliza ca sa nu mai traga shituri de la spice-shopuri. Este bine ca tineretul este iata atras in procesul decizional si democratic din judetul nostru. Este prost pentru initiatorul tampeniei de referendum. Daca astia mici tot vor ajunge sa dea cu stampila, atunci vor vota si pentru ala care-i perceput ca sustinator al ganjei si gagicilor.

2. Da, idiotenia de referendum al lui Cancescu ar putea sa atraga la vot toate babele enoriase, mosii impotenti si gospodinele speriate ca le fug barbatii la curve. Adica fix categoriile de populatie care oricum voteaza in mod traditional cu PSD: pensionarii, aia fara scoala si retardatii. Interesant cum un lider PNL stimuleaza si mobilizeaza electoratul PSD. Aia care poate intentionau sa voteze cu bunul-simt al lui Crin probabil ca vor sta acasa, scarbiti de o asa manipulare penelista de prost-gust.

3. Cretinitatea de referendum al lui Cancescu nu va avea nicio consecinta practica. Drogurile si prostitutia sunt deja interzise, iar legalizarea lor nu se poate face numai in Brasov. Restul e gargara si populism.

4. Stupizenia de referendum al lui Cancescu da brandului turistic al Brasovului o noua dimensiune: zona-oras puritan, foarte potrivita pentru organizarea de festivaluri religioase si pelerinaje la moaste.

5 comments:

  1. Ai surprins cam ce era de surprins, mai putin faptul ca i-a iesit,in ciuda tuturor argumentelor care s-au prezentat, multe dintre ele chiar beton. Cum e posibil?
    PS, trimite-mi si mie in mail pinguinii docili. Poti? Vrei? Multumesc! M

    ReplyDelete
  2. Omu, se mai schimbară lucrurile. Acu' jumate din pensionari, ăia fără şcoală şi retardaţii votează cu PDL, cu dom' primar Scripcaru care ne-a făcut parcuri.

    Şi-n toată povestea asta nu pot decât să regret că nu i-am pozat pe intelectualii de marcă V. Kraila şi A. Danu în timp ce trăgeau la o narghilea acu ceva vreme pe Republicii. Măcar le-am făcut cu mâna, tot e ceva.

    ReplyDelete
  3. Anonymous6:06 PM

    Nu ma mira prostia unuia!Ma mira docilitatea celor care voteaza in Consiliul Judetean orice aberatie!
    Sunt curios ce se va intampla daca Aristotel va propune sa se schmbe fusul orar!Numai la Brasov!
    Pinguinii docili de la Consiliul Judetean...
    P.S.Imi cer scuze pinguinilor,poate trebuie sa gasesc o alta comparatie!

    ReplyDelete
  4. mai avem nevoie si de iarba! si mai avem nevoie sa scapam si de Basescu. La Brasov Votam Mircea Geoana!

    ReplyDelete
  5. anonim de anonim12:06 PM

    @Eftimie - "...dom' primar Scripcaru care ne-a făcut parcuri"
    cred ca ai gresit un pic mai mult - dom' primar a facut parcari, nu parcuri! Sau, eventual, a facut din parcuri parcari :))

    ReplyDelete