Nov 6, 2009

Basescu citeste si plagiaza BrasovNews

BrasovNews/14 octombrie 2009 - Conducerea PDL pune la punct in aceste ore o strategie geniala pentru a contracara nominalizarea primarului Sibiului, Klaus Johannis, pentru postul de premier. (...) Strategia lor are la baza sustinerea unei personalitati cu aceleasi date si calitati precum Johannis (...) Asemenea lui Johannis, a fost realeasa intr-o functie publica cu un scor covarsitor. (...) Inca ceva, este chiar mai gospodar, pentru ca-i sef peste un oras mai mare ca Sibiul.

Traian Basescu/6 noiembrie 2009 - De aceea decizia de desemnare a Primului ministru este pentru un prim ministru care să răspundă criteriilor pe care le avea domnul Johannis, adică ales cu 80 la sută, bun gospodar (...) A obţinut 80 la sută la alegerile locale, iar sectorul III, un sector cu 400.000 de oameni, deci, de trei ori mai mult decât Sibiul, arată cel puţin la fel de bine ca Sibiul.

Doar ca plagiatorul Basescu l-a preferat pe Negoita, in locul gospodarului nostru. Multumim, mai avem nevoie de giratorii. Alti doritori pentru pozitia de prim-ministru (se aude domnu' cu mustata de la PSD?) pot sa-si manifeste intentiile fata de BrasovNews numai pe baza de programare si extras bancar. Dupa cum am demonstrat, BrasovNews poate influenta decizia prezidentiala.

5 comments:

  1. iti dai seama ca Basescu face misto de poporul asta mai tare decat faci tu de Scripcaru?

    ReplyDelete
  2. Oau! Cred ca baietii de la PDL din Brasov i-au trimis vreo idee de pe blogul tau. Serios. E prea de tot! Marinaru Basescu o arde in gol, e Piratu Somalez!

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:51 AM

    Ma tot gandesc cum ar fi fost ca Basescu sa il propuna pe al nostru prim ministru...Hi,hi,hi!

    ReplyDelete
  4. :))) Nu-i mai dati idei!

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:51 PM

    Pai stie el sa faca altceva?La Brasov votam MIRCEA GEOANA

    ReplyDelete