Nov 8, 2009

Romii stie deja cu cine voteze


Capturi de pe saitul Adevarul. Galben-albastru nu face farmece doar la romii proletari, ci si aia incoronati cade in vrajeala. Cum este rejina Maria Campina, adevarata vrajitoarea cu PAPUCI de AUR, COROANA de REGINA cu NESTEMATE, SCEPTRU si ICOANA FACATOARE de MINUNI pe SAIT care SCAPA de DARUL BETIEI.

3 comments:

  1. Anonymous8:58 PM

    Cred ca romii NU STIE inca!Asta pentru ca punga aia se va strica si se va goli inainte de turul unu,ce sa mai vorbim de turul doi...
    Probabil ca romii vor sti in zilele respectiva pe cine vor face,pardon,vor vota!Cine sare cu dreptu sau cu certitudinea,ala e!Sunt de parere ca pe ei ii intereseaza prezentul!Si nu stiu de ce nu ne-ar interesa pe absolut toti prezentul.Ca de trecutul glorios si de ziua de maine asociata cu viitorul luminos suntem cam foarte satui!Nu?
    Asa ca in cazul asta avem de invatat de la Rommy!Alegeri placute va doresc!Sau noapte buna!

    ReplyDelete
  2. Eu cred totuşi că rromi au memorie scurtă, foarte scurtă sau deloc. Cred ca atunci pot fi manipulaţi în ziua votului. De fapt sunt sigur:)

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:25 PM

    Sunt in asentimentul tovarasului Ola!Cred ca ar fi foarte,foarte interesant,ca unii reprezentanti ai presei sa stea fara mare tam tam de sase in ziua alegerilor prin zona carciumilor din comunitatile mai sarace ale judetului.S-ar putea sa va iasa materiale de marca!Bine,ma refer la reprezentantii presei neaservite mogulasilor locali!Chestie care cred ca restrange semnificativ numarul gazetarilor din acest frumos judet!Si cand spun semnificativ sunt un politicos de un optimism feroce...

    ReplyDelete