Nov 21, 2009

Record national: Kraila ascunde peste 20 de firme

Presedintele Consiliului Local Brasov, pedelistul Vasile Kraila, reuseste ca prin minciunile din declaratia de avere sa obtina un record remarcabil. Este politicianul roman cu cele mai multe firme pitite de ochii publicului. Pe site-ul Primariei apare doar ca actionar al "Transilvania Expres", ziar care ar merge atat de prost incat Kraila a avut zero lei venituri in ultimul an. Declaratia de avere si declaratia de interese ale consilierului Kraila pot fi vazute aici.

Registrul Comertului insa spune altceva. Vasile Kraila mai are inca nu mai putin de 23 de firme. Iata lista firmelor pe care consilierul PDL le-a ascuns: Tex Turism SRL, Radio Direct SRL, K.V. Invest SRL, Mimo Holding SRL, Arca Press SRL, Curier Press SRL, Agentia de Publicitate A.P. SRL, Centrul de Studii şi Cercetări SRL, Tex-Info SRL, Tipo-Com SRL, Log Media SRL, Tex-Serv SRL, Tex-Soft SRL, Be Free Travel SRL, Interall Data SRL, IT Factory SRL, New Study SRL, Texpert Info SRL, IT Datex SRL, IN Media SRL, Massmarket SRL, Eteris Biona SRL, Be Free Travel Bucureşti SRL.

Kraila a mintit si in privinta declararii veniturilor. El apare cu o donatie facuta partidului in valoare de 13. 900 RON, in conditiile in care a semnat ca n-a castigat niciun ban si ca n-are conturi bancare. Toate aceste date reies dintr-o ancheta mai ampla realizata de Emilia Sercan si publicata aici.

Kraila a intrat in politica la inceputul anilor '90, devenind membru al PD, dupa care a trecut la PSD, ca sa revina la democrati in 2004, dupa castigarea alegerilor la Primarie de catre George Scripcaru. Acum este purtator de cuvant al organizatiei municipale. Consilierul PDL a fost subiectul a numeroase anchete penale, dupa ce a omorat oameni cu masina si a falsificat file CEC. A scapat de fiecare data.

Citeste si:

Un prim efect politic al jafului: Kraila se cere singur la parnaie

No comments:

Post a Comment