Jun 24, 2009

Si inca una tare-tare cu baietii astia de pe la PSD si PDL

Cica i-a apucat iar involburarea pe coalizatii pesedisti si pedelisti de la Brasov, de vor sa-si rupa protocoale. Dar legaturile de familie si de afaceri nu vor sa si le rupa, ca sa para mai credibili? Pentru ca dincolo de discursurile razboinice de ametit si fidelizat prostimea electoare, lucrurile sunt foarte simple: astia de la PDL si PSD nu numai ca au afaceri impreuna, dar mai sunt si rude intre ei pe deasupra. Ca actualul prim-vicepresedinte PDL Brasov, Dragos David, este var primar cu fostul presedinte al organizatiei municipale PSD si actual consilier local, Mihai David, am mai scris. Ce parea a fi o exceptie in relatia dintre cele doua partide, se va vedea mai departe ca a devenit regula.

In urma cu vreo trei zile, la PDL Brasov s-a intamplat o chestie pe care au numit-o reorganizare. Adica a mutat Scripcaru niste slugi prin niste functii. Printre cei recompensati se afla si avocatul Adrian Rusu, numit vicepresedinte al organizatiei judetene. Care Adrian Rusu, dragi bizoni care mai credeti in adversitatea dintre PDL si PSD, este nimeni altul decat nepotul vicepresedintelui organizatiei judetene PSD, Ioan Adam. Iar pentru ca treaba sa fie si mai oabla, vicepresedintele-nepot de la PDL este asociat cu vicepresedintele-unchi de la PSD in casa de avocatura "Ioan Adam si Adrian Rusu". Dragut, nu?
Unii ar putea numi aceasta situatie ca o forma tipic balcanica si smechereasca de pragmatism. Oricare dintre partide ar pierde, tot baietii raman in castig. Dar nu este decat un alt exemplu de structurare si functionare a mafiei politice care a confiscat Brasovul.

Citeste si:

Legaturile mafiei politice locale cu omorurile care au zguduit Brasovul


Scripcaru si Pateu, vechi parteneri in afaceri imobiliare

No comments:

Post a Comment