Aug 19, 2009

Butuza va asfalta si partia Ruia

Pentru ca a terminat de aranjat drumurile Brasovului, marele afacerist de mai jos, Marcel Butuza, se extinde si spre Poiana Brasov. Altfel nu se explica ce cauta el cu compania Vectra, furnizorul oficial de asfalt al gospodarului Scripcaru, sa participe la o licitatie pentru reabilitarea domeniului schiabil. Cum? E vorba de 30 de milioane de euro? Pe care ii da tot prietenul Georgica? Ah, pai asa Vectra are legatura cu zapada, ca doar exista deja contracte cu primaria si pentru deszapezire. Ca o ia, ca o pune, se cheama experienta in domeniu. Licitatia e deja luata si e foarte bine, ca Butuza o sa mai creasca in Topul bogatanilor, ca sa-si permita un elicopter mai mare si sa se mai vorbeasca despre Brasov la stiri.
Cam mare marlania la Brasov. Bugetul orasului a ajuns sursa de camioane, elicoptere si masini de curse pentru o gasca de smecheri din jurul primarului Scripcaru, care aceeasi sunt abonati la castigarea licitatiilor sau inhatarea sponsorizarilor. Baietii nici nu se mai chinuie sa salveze aparentele. Inhata Vectra tot ce inseamna ban public, de la asfalt, deszapeziri, pana la sapat lacuri in creierii muntilor. E chiar mirare ca bugetul Brasovului n-a fost inca incredintat oficial lui Butuza, ca sa-l administreze direct, ca tot le face pe toate, fara atata birocratie si batai de cap cu trucat licitatii. Muncesc brasovenii ca taxele lor sa alimenteze conturile unui Butuza, care-i flegmeaza de sus din aer, ca statura nu-i permite.

3 comments:

  1. Anonymous4:18 PM

    crezi ca vreunul din CL se va sesiza sa-l traga de maneca pe stimatul scripca ca e prea jmecher si se vede? toata lumea stie despre marlania scripca-butuza dar din pacate orasul e plin de tot felul de marlanii incat pe nimeni nu mai intereseaza subiectul. stau incentru si injur de vreo 3-4 ani elicopterele care trec zilnic peste noi, chiar si la ore genul 11pm cand se duc jmecherii acasa (astia nu sint boieri, sint doar niste jmecheri de cartier plini de bani). ce putem face? democratia a fost prost inteleasa la noi.

    ReplyDelete
  2. democratie? curata oligarhie... sau mizerabila

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:44 AM

    invatat o multime

    ReplyDelete