Aug 27, 2009

Mai, dar ce gasca misto avem aici

Cum s-au adunat, dragutii de ei, unu' si unu' in Consiliul de Administratie de la IAR Ghimbav.
Presedintele Aurel Cazacu este o celebritate in aceste zile, dupa ce a bagat-o pe fii-sa in combinatie cu Mircea Basescu, pentru a face niscaiva diluri cu armament.

Urmeaza, dupa o tanti functionar de minister, gusatul de Mihai David, penalul pesedist numit de curand la sefia Hidroelectrica, uzina de alimentat conturile baietilor destepti din energie. Nu si-a facut publica declaratia de avere, ca ales al brasovenilor si conform legii.

Hop si traseistul chelios de Lucian Ionescu, care a lasat PSD pentru PDL, unul dintre cei mai afaceristi si avuti consilieri locali, specializat in sifonat bani publici. Evident ca nici el n-a catadicsit sa-si scoata veniturile la lumina.

Si formatia este completata de un alt politician respectabil, fostul primar al Predealului, actual consilier judetean PDL, Mihail Vestea, cercetat pentru smenuri cu terenuri, pe care si le-a tras din patrimoniul public. Ca doar n-o fi vreun pedelist mai prost decat sefii de la Brasov. Este de la sine inteles ca nu si-a trecut in declaratia de interese prezenta printre administratorii IAR.

O trupa selecta, competenta si deosebit de onorabila, care se mai sacrifica putin sa incaseze niste banuti de la statul roman, pana cand va fi lasata sa decoleze cu terenurile fabricii si cu ce o mai fi ramas din elicoptere.

2 comments:

  1. Ai dreptate... E de rahat, dar se poartă...

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:06 AM

    ca si completare
    http://victor-roncea.blogspot.com/2008/06/romania-spionii-din-guvernul-tarii.html

    ReplyDelete