May 4, 2011

Ups, mergem la trebonal, monser!

Familia Gabor reactioneaza la articolul privind veniturile din fonduri publice ale membrilor sai. Dam cuvantul sotiei Gabor Mihaela:

Avand in vedere termenii serviciului Blogger, Politica de conţinut Blogger privind publicarea responsabilă formulez urmatoarea plangere:
Numele meu este Mihaela Gabor, si referitor la articolul publicat in data de April 27, 2011 intitulat "Fratia Gaborilor a lovit finantele Brasovului " va rugam urmatoarele:
1. sa ne comunicati numele autorului acestui articol pentru a depune o plangere judiciarapentru calomnie si prejudiciu de imagine.
2. sa prezentati pe blogul respectiv si un articol privind dezmintirea afirmatiilor mincinoase din articolul initial in vederea repararii prejudiciului de imagine creat familiei noastre, si in special viceprimarului Gabor Adrian.
3. dezmintirea sa fie publicata imediat sub primul articol, sau primul articol sa fie sters intrucat poate multi vor vedea doar articolul initial dar nu si dezmintirea.
Motivatia : In continutul acestui articol sunt prezentate mai multe neadevaruri astfel:
1. Fascicolul din declaratia de avere a mea (Gabor Mihaela) este in primul rand din declaratia de avere de pe anul 2008, si nu pe 2009 cum s-a afirmat in articol (la inceputul fiecarui an se intocmeste declaratie pentru anul precedent).
2. In anul 2008 mult vehiculat s-au castigat anumite procese pe care le-au avut toti functionarii publici cu institutia prin care s-au castigat niste drepturi salariale pe o perioada retroactiva fapt pentru care media anuala salariala a iesit mai mare, functie de vechimea fiecaruia in institutie si de functia de incadrare. Salariile bugetare sunt fixe in cadrul oricarei institutii publice din Romania pentru fiecare functie in parte, iar incadrarea mea este de "functionar superior", Fac precizarea ca am 20 ani vechime in specialitate economica-lucrez de la 18 ani- cu liceul economic profil finante- ulterior Facultate Studii economice- expert contabil-mastere si multe altele- toate scolile fiind finalizate pana in 1998, data la care sotul meu Gabor Alexandru Adrian nu detinea functii publice politice (am facut aceasta precizare pentru cazul in care rauvoitorii vor vrea sa faca speculatii, iar daca vor sa vina, le dau un biblioraft cu diplomele mele si cu data finalizarii fiecarei scoli si specializari in parte).
3. In fascicolul prezentat din declaratia de avere a dnei Gabor Mirela (referent) facuta la data angajarii in Directia Fiscala, respectiv nov.2009 in dreptul venitului sotului se vede foarte clar ca este o bara in fata lui 10.000 lei si cu rea vointa s-a interpretat "/10.000" ca fiind un venit de 110.000 lei pe un an de zile pe o simpla functie de dispecer din cadrul CET. Inainte sa publici ceva trebuie sa te asiguri ca e real si se poate suna la CET si informa privind salariul unui dispecer. Este strigator la cer, cum persoane care abia reusesc sa-si plateasca utilitatile si sa traiasca modest sa fie batjocoriti in asa hal.
4. Salariul net al unui referent intr-o institutie publica este de cca 500 lei/ luna (nu de 3000 lei/luna cum s-a precizat in articol ca ar avea Gabor Mirela), al unui sef de serviciu-inspector superior este de 1860 lei/luna, iar al unui dispecer la RAT de cca 1350 -1400 lei/luna cu tot cu orele de noapte realizate.
5. Toate declaratiile de avere au fost actualizate si depuse la Compartimentul resurse umane, nu cum afirma autorul articolului, iar faptul ca ele nu se pot vizualiza pe site nu este vina mea (a noastra)
Anexe
-In sustinerea celor de mai sus atasez *fluturasii de salariu de pe lunile febr. , martie si aprilie 2011 precum si fascicol de *declaratia de avere intocmita de Gabor Mirela in martie 2010 pentru anul 2009 din care reiese clar ca venitul incasat pe anul 2009 a fost consemnat 10.000 lei, fara a mai fi vreo bara in fata. Nu cunosc din ce motive persoanele responsabile cu scanarea si publicarea pe site au postat pe pe site-ul brasovcity.ro doar acea declaratie, dar si de acolo se vede clar cum este facuta cifra 1 si ca cea din fata nu este o cifra de 1 ci o bara / mazgalita din eroare sau in mod intentionat..
-Voi atasa maine cand voi intra in posesia lor si fluturasii salariali ai dlui Gabor Sorin.

In speranta ca veti da curs solicitarii noastre si veti repara prejudiciul de imagine creat familiei noastre, si in special sotului viceprimar Gabor Adrian, astept raspunsul dvs, in caz contrar va vom actiona in instanta.


Precizari brasovnews:

1. Interpretarea datelor din declaratiile de avere s-a facut cu materialul clientului. Faptul ca fratelui Gabor Sorin ii tremura mana nu reprezinta un motiv imputabil brasovnews.

2. Estimarea venitului cumnatei Gabor Mirela s-a facut prin raportare la salariul unui alt angajat pe o pozitie similara. A se vedea, de exemplu, aceasta declaratie de avere, in care un referent a avut peste 35.000 RON/an.

3. Veniturile mari ale oricarui individ, mai ales in societatea noastra capitalist-mioritica, sunt un motiv de mandrie pentru posesor, iar prezentarea acestora dovedeste apreciere, iar in niciun caz batjocura.

5. Este adevarat ca nu este vina sotiei Gabor Mihaela ca declaratiile de avere nu sunt publice, dar a sotului cam este, ca doar el e sefu'.

4. In vederea protejarii surselor si ca urmare a numeroasele amenintari primite, brasovnews va continua sa ramana ascuns in munti. Las' ca vin americanii!

5. Sotia Gabor Mihaela nu lamureste o stranie coincidenta: cum se face ca Gabor Sorin, Gabor Mirela si Gabor Mihaela au reusit sa se angajeze in acelasi loc, in subordinea lui Gabor Adrian?

Cu aceasta ocazie se inregistreaza si o mare noutate pentru blogosfera bastinasa. Primul blog dat in judecata.

2 comments:

  1. Buna ziua, as dori sa va anunt ca am facut niste fals in acte publice, pe care doresc sa vi-l prezint si dumneavoastra inainte de a va da in judecata ca ati interpretat gresit o serie de documente pe care, după cum v-am explicat mai sus, le-am falsificat cu buna stiinta.

    ReplyDelete
  2. Nu va ingrijorati, cu toata sleata angajata in primarie sub subordinea vicelui, imaginea va este deja patata pe rochita, nu au baietii astia ce prejudiciu sa ii aduca :)

    ReplyDelete