Jul 12, 2011

Adevarul despre chilotii Elenei Udrea

Este bine cunoscut ca Scripcaru nu prea a trecut prin scoala, cu atat mai putin, deci, a dat cu nasul de cea a bunelor maniere. Dar de aici pana la a vedea o conspiratie in PDL, menita sa ridice fustele Elenei Udrea, este o distanta la fel de mare ca intre patul lui Crin Antonescu si locul sau de munca, Parlamentul: mult prea mare. Asa poate intelege si vicepresedintele PNL Brasov, Vasile Ungureanu, care s-a aruncat nerabdator cu o parere de expert in dedesubturi.

Situatia sta, de fapt, in felul urmator: Elena Udrea a fost plasata intentionat in pozitia rusinoasa de consilierii de imagine ai lui Scripcaru. Bulversati de ce rasarea discret de sub fusta ministrului, jurnalistii n-au mai sesizat un element monumental: baschetii lui Scripcaru, care zaceau impertinent si adolescentin langa pantofiorii Elenei. Primarul Brasovului si vicepresedintele PDL a sosit la un eveniment festiv si oficial incaltat in bascheti! Consilierii primarului au innebunit si s-au folosit genial de desuurile Elenei Udrea pentru a abate atentia de la aceasta grava incalcare a protocolului. Caci iar il facea lumea taran pe Gheorghe!

Numai ca nimeni nu stie ca Scripcaru se gandise intentionat la aceasta tinuta provocatoare: sa-i demonstreze concurentului Cancescu ca nu este mai prejos. Si ce daca Aristotel intinereste pana se innegreste sus la par, tot el este mai viguros: arata ca este june jos.

2 comments:

  1. Anonymous1:48 PM

    Probleme sunt doua:
    Baschetii lui Scripcaru sunt intr-un normal. Erau baschetii de duminica, de mers la biserica(se poate observa ca sunt noi).
    Despre tanti Nutzi, chestiunea e relevanta pentru educatia ei si calitatea consilierilor de imagine. Chiar sa nu o fi invatat cineva cum se sta la o masa? Se pare ca nu.

    ReplyDelete
  2. Daca venea de la biserica era in trelingul de firma

    ReplyDelete