Sep 2, 2011

Candidatul USL pentru pentru sefia CJ Brasov, inlocuit peste noapte

Azi-noapte, 1 septembrie, liderii USL au prezentat triumfatori la Antena 3 viitorii candidati ai aliantei pentru primarii si consilii judetene: oameni tineri, energici, gata sa afirme o noua abordare in politica, mai onesta, mai transparenta, mai lipsita de populism si demagogie. Politicieni care sa vina cu un alt suflu, cu mai putin traseism, fara jocuri murdare de culise si fara experienta in directionarea abuziva a fondurilor publice. Intr-un cuvant, oameni tineri, altceva fata de ce are acum clasa politica.

Candidatul USL pentru sefia Consiliul Judetean Brasov a fost o surpriza frumoasa: un om tanar, saten, crescut in spiritul valorilor liberale, pe care le-a sustinut inca din tumultuosii ani '90. Un tanar hotarat sa implineasca o promisiune cu care mult timp brasovenii au fost dusi de nas, inselati si aburiti: realizarea aeroportului. Nu am retinut numele candidatului, dar avem fotografia mai jos.
A doua zi, astazi, stupoare! Respectivul candidat, speranta brasovenilor pentru o politica locala mai curata, a fost dat deoparte. Peste noapte! Din presa de astazi vedem ca tanarul liberal a fost inlocuit cu acelasi batranel fesenist care de peste zece ani sta in fruntea Consiliului Judetean.
Ce oroare, cata dezamagire. Mai mult ca sigur ca USL a fost penetrat si preluat de mafiotii din PDL.

No comments:

Post a Comment