Dec 7, 2011

Nita, despre "Afacerea Cinematograful": "Un abuz"

Presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, a comentat pe blog afacerea prin care subalternul sau politic, Mihai Ghirda, a intrat in posesia unei sali a fostului cinematograf Modern. "Un abuz", a concluzionat el. Evident, el nu se refera la situatia in care spatiul a fost vandut din patrimoniul orasului la un pret de cel putin zece ori mai mic. In acest mod, Mihai Ghirda are un castig de cel putin 1.000.000 de euro.

"Spațiul respectiv a fost castigat in instanța si numai abuzul d-lui Scripcaru a făcut ca acel spațiu sa nu între in posesia d-lui Ghirda. Deci ,informație Dvs este total eronate. Sa auzim de bine."

Acesta este raspunsul lui Nita la intrebarea unui cititor de-al sau, care nu intelegea cum un sef al PSD, Ghirda, si-a facut club cu ajutorul celor de la PDL. Nemultumit ca n-a auzit prea bine, cititorul respectiv a insistat sa ceara lamuriri.
Remarcile omului nu au mai fost publicate pe blogul sefului PSD. Insa el a ales sa ne trimita un print, cam dezamagit de lipsa raspunsului. Probabil ca Pateu s-a blocat descoperind ca PSD are si alegatori ceva mai inteligenti.

No comments:

Post a Comment