Dec 27, 2011

Nu vine un an prea milostiv pentru crestinul Paraschiv

Semne bune anul n-are pentru securistul Paraschiv din Primarie. Dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat, de curand, printr-o decizie definitiva si irevocabila, ca Nicolae Paraschiv a facut politie politica, una dintre victimele sale a intrat in greva foamei pentru a-l ejecta mai rapid pe securist de la varful Primariei.

Sorin Boaca a fost anchetat si batut de Nicolae Paraschiv aproape o luna de zile, in octombrie-noiembrie 1989, pentru ca l-ar fi injurat pe Ceausescu. Apoi a fost lasat si fara serviciu. Se pare ca a venit randul lui Boaca sa-l dea afara pe Paraschiv si sa se faca astfel dreptate. Cu ocazia asta va triumfa si legea aia ignorata de sefii lui Paraschiv, prefectul Gontea si primarul Scripcaru, care interzice indivizilor cu activitati de politie politica sa ocupe functii platite din banii publici. In cazul securistului nostru, platite chiar bine, avand in vedere ca scoate de doua ori mai mult decat insusi primarul.

Deci, "Noni" Paraschiv n-o sa mai faca in 2012 prea multi purici si nici spagi prin Primarie. Nu va fi chiar atat de grav pentru el, se va putea dedica total unei ocupatii dragi sufletului sau, batutul. Bine, acum s-a reprofilat pe matanii, alte vremuri.

2 comments:

  1. Mi-e prieten Boaca dar nu cred ca gestul sau va convinge pe cineva sa-l exmatriculeze pe Paraschiv de-acolo. Maiorul ocupă funcţia ilegal de la început, nu văd de ce un căcat de lege ar deveni brusc importantă anul viitor. Omul va ieşi de-acolo precum Rodica Culcer (tot maior, am impresia) cu picioarele înainte.

    ReplyDelete
  2. Boaca va grabi probabil inevitabilul. Legile sunt clare, baietii nu mai au de ce sa se prevaleze, acum cand Paraschiv are sentinta clara si definitiva ca a facut politie politica. Ce-o sa faca, o sa mearga si el la CEDO, ca Felix? De fapt, nu trebuie subestimat tupeul acestor baieti. Daca ne uitam la recentele preocupari ale lui Noni, vom afla ca de fapt a fost Maica Tereza trimisa de BOR sub acoperire si in pantaloni ca sa submineze satana securista din interior

    ReplyDelete